BODRUM MAÇINA ÇİFTE İDMAN
3.lig 2. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, Pazar günü sahasında konuk edeceği Bodrumspor’u yenerek sahasında ilk galibiyeti taraftarlarına armağan etmek istiyor. Geçen hafta Dersim deplasmanında aldığı galibiyetle moral bulan Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Tarık Yurttaş; “Dersim maçında aldığımız galibiyet bize nefes aldırdı. Bodrumspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takımda sakat ve cezalı futbolcumuz yok. Tek hedefimiz var; o da taraftarımıza sahamızda ilk galibiyeti armağan etmektir” dedi.
“BOL POZİSYON ÜRETİYORUZ”
Her geçen hafta takımının daha iyi futbol sergilediğini kaydeden Yurttaş, şöyle konuştu; “Her maç öncesinde futbolcularımla konuşuyorum. Maçlarımıza baktığımız zaman rakibimizin girdiği pozisyonlar çok cılız. Biz daha çok pozisyon üretiyoruz. Dersim maçında attığımız kadar da kaçırdık. Sahamızdaki ilk Düzce maçında rakibimizin tek pozisyonu vardı. İkinci yarıda sahasına hapsettiğimiz Düzce’yi elimizden kaçırdığımıza hayıflandık. Ancak telafisini Dersim deplasmanında giderdik.”




“6 PUANLIK MAÇ”
Üst sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını kapatmak için sahalarında puan kaybının olmamasının gerektiğini de söyleyen Teknik Direktör Yurttaş; “Taraftarımızın beklentisi büyük. Bu Pazar saha ve seyircimiz önünde konuk edeceğimiz Bodrumspor’u yenerek üst sıralarda yer almak istiyoruz. Rakibimizi küçümsemiyoruz ama sahamızdaki maçı da 3 puanla kapatmak zorundayız. Rakibimiz kupa yorgunu bir ekip. Bu hafta şartlar ne olursa olsun, taraftarımızın desteğiyle sahadan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum” dedi. Öte yandan 16 Mayıs şehir stadındaki Kırmızı-Beyazlı ekibin son idmanı neşeli geçti.


Editör: TE Bilişim