**Batman Petrolspor, bugün 2 puan önündeki Niğde Belediyespor’u saat 13.00’te ağırlacak. Petrol, maçı öncesi teknik heyet değişikliğine giden Niğdespor’u yenip, play-off yolunda şansını artırmak istiyor...

 

“GALİBİYETE KİLİTLENDİK”
Bugün sahasında Niğde Belediyespor’u ağırlayacak olan Batman Petrolspor’da tek ses; kazanmak. Hafta içinde teknik heyet değişikliğine giden ve iki gün öncesinden Batman’a gelen Niğde Belediyespor, puan sıralamasında iki puanla Petrolspor’un önünde bulunuyor. Batmanlı futbolseverlerin desteği ve futbolcuların azmiyle rakiplerini yeneceklerine inandıklarını belirten Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan: “Rakibimizi pusuda bekliyoruz. Bu maça kilitlendik. Taraftarımız da futbolcularımız da bu maça hazır. Parolamız galibiyet” diye konuştu.

KADIN HAKEM YÖNETECEK
Bugün 16 Mayıs şehir stadında saat 13.00’te oynanacak Petrolspor-Niğde Belediyespor karşılaşmasını İzmir bölgesinden eğitimci Meliz Özçiğdem yönetecek. Özçiğdem’in yardımcılıklarını ise Hakan Betaş ve Kürşathan Akın yapacak. Batmanlı futbolseverler, karşılaşmanın orta hakemi kadın olmasından dolayı tezahüratlara daha da dikkat edecek.

 

Editör: TE Bilişim