**Üç yıl önce kurduğu futbol takımıyla Batmanlı gençlere imkan sağlayan TEİAŞ, Batman’a 36 dönüm üzerinde yaklaşık 38 milyon TL’lik spor kompleksini kazandırmak için çalışmaları son aşamaya getirdi.


GENEL MÜDÜRÜN BATMAN SEVGİSİ

TEİAŞ Batman Grup Müdürlüğü, TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır’ın destekleriyle Batman’a 36 dönüm üzerinde yaklaşık 38 milyon TL’ye mal olması beklenen spor tesisi için kolları sıvadı. TEİAŞ Grup Müdürlüğü yakınında yapılması planlanan spor tesisi çok amaçlı olacak. İhale aşamasına gelen projeyle, Batmanlı gençler daha iyi imkanlara sahip olacak. Üç sezon önce Batman Amatör liginde ilk kez mücadele eden ve farklı kategorilerde peş peşe şampiyonluk elde eden Teiaşspor’un, Batman’da örnek bir tesis atağına kalkması Batman spor camiasında da sevinçle karşılandı.

38 MİLYON TL’LİK PROJE

Geçen yıl TEİAŞ Batman Grup Müdürlüğü bünyesindeki Teiaşspor’un sporcularına kucak açan TEİAŞ Genel Müdürü Kemal Yıldır, Batmanlı gençlere tam destek veriyor. Alt yapının oluşması için Teiaş Batman Grup Müdürlüğü’nün hazırladığı projeye ‘yeşil ışık’ yakan Yıldır’a teşekkür eden Batmanlı futbolseverler: “Batman’da Tüpraş, DSİ başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşların spor tesisi maalesef yetersiz. Batman’a çok yönlü bir spor tesisin yapılması için projeye destek veren TEİAŞ Genel Müdürü sayın Kemal Yıldır ve ekibine teşekkür ederiz” dediler. 

Editör: TE Bilişim