HENTBOL’DE GÜÇLÜ KADRO
Bu sezon Hentbol’de Süper Lig’de mücadele edecek olan Batman Belediyespor Kulübü, güçlü bir ekip kurdu. Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Şahin, Batman’a şampiyonluk getiren Antrenör Secaettin Aydoğ yönetimindeki 18 kişilik sporcu kadrosunun yeni sezona sıkı hazırlandığını söyledi. Mütevazi bir bütçeyle kurdukları kadrolarının hedefinin Beşiktaş’la ilk 2’de yer almak olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Şahin: “Her şeyden önce şeffaf bir kulübüz. Transferde öyle uçuk bir transfer yaptığımız söz konusu değil. Takıma transfer ettiğimiz Sırp, Ukrayna, Yunan, Romen ve Rusya’dan transfer ettiğimiz 8 futbolcuyla güçlü bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum” dedi.

AYDOĞ: “KADROMUZUN ÇOĞU DEĞİŞTİ”
Batman Belediyespor Hentbol takımının tecrübeli Antrenörü Secaettin Aydoğ, genç Batmanlı sporcular dışında kadronun yüzde 90’ınının değiştiğini belirtti. Bu yıl Avrupa kupasını da hedeflediklerini söyleyen antrenör Aydoğ, şöyle devam etti: “Her şeyden önce süper ligde başarılı olacak bir kadro oluşturduk. Kadromuzda Batmanlı gençler de var. Kalecimiz Veysel Topdemir, Milli takımın Avusturya kampına davet edildi. Veysel, daha önce de Milli olmuştu. Yeni sezon için kadromuza güveniyoruz. Öncellikli hedefimiz Süper ligde başarılı olmak. Süper ligde Beşiktaş’la birlikte ilk 2’de olmak öncellikli hedefimiz.”

İŞTE BELEDİYE’NİN KADROSU
Tecrübeli antrenör Secaetttin Aydoğ’un yönetiminde Batman’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hentbol ekibindeki sporcular şöyle: “Çetin Çelik, Veli Kara, Gökhan Örnek, Yağız Öksüzcük, M. Niyazi Bozkurt, İhsan Adak, Nurullah Döman, Veysel Topdemir, Selami Karuç, Fırat Okan, Dusan Trifkovıc (Sırp), Olexsandr  Polto (Ukrayna), Nikita Samaraski (Rus), Bogdan Meduric (Sırp), Nikola Lazic (Sırp), Xaris Malios (Yunan), Adrian Tudor (Romen), Stefan Ciric (Rus).” Batman’da çalışmalarını ay sonuna kadar 19 Mayıs kapalı spor salonunda sürdürecek Hentbol takımı, daha sonra Marmara bölgesindeki bazı turnuvalara katılacak. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim