**Evinde Zonguldak Kömürspor’u 2-1’lik sonuçla deviren Batman Petrolspor, ligin ikinci yarısına 3 puanla start verdi. İki ekibin taraftarları arasındaki dostluk görüntüleri de fair play’a örnek oldu. Petrol’ün galibiyeti kadar umut veren futbolu da alkışlandı.

 

TARAFTARA KARANFİL

Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir ve Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, maç öncesinde kapalı tribünde oturan taraftarlara karanfil attı. Belediye Eş Başkanı Özdemir: “Siz sadece Petrolspor’u destekleyin. Ben yine Petrolspor’a uğur getireceğim” dedi. Maç sonrası 2-1’lik galibiyetin ardından Başkan Özdemir: “Petrolspor’a galibiyet geleneğim devam etti. Bundan sonra da maçlara gelmeye devam edeceğim” diye konuştu.

 

BİRLİKTE SEVİNDİLER

Kırmızı-Beyazlı ekibin galibiyet golünün ardından Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Diyaeddin Uçar, Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Kenan Özoğul birlikte sevindi. Taraftarlar da gol sonrası büyük sevinç yaşadı.

 

“PETROLSPOR YALNIZ DEĞİL”
Ak Parti İl Başkanı Diyaeddin Uçar, Zonguldak Kömürspor maçında protokol tribünündeydi. Merkez İlçe Başkanı Avukat Kenan Özoğul ile parti yöneticilerinden Baki Polat’la birlikte maçı izleyen Uçar: “Göreve dün geldik, bugün Petrolspor’un maçına geldik. Batman sporunu önemsiyoruz. Bundan sonraki süreçte Petrolspor ve diğer kulüplerimiz için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Batman sporuna desteğimiz sürecek” dedi.

 

KAPTANLIK SÜLEYMAN’DA

Petrolspor’a devre arasında dönen kaleci Süleyman, Zonguldak maçında sahaya kaptan olarak çıktı. İlk maçında başarılı grafik çizen kaleci Süleyman, maç sonunda taraftarlarla birlikte üçlü çekti. Maç boyu da taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Süleyman karşılaşmada iki net gol pozisyonunu da önledi.

 

GÖKHAN VE REHA COŞTURDU

Petrolspor’lu Gökhan’ın 22. dakikada kafayla attığı gol, objektiflerimize böyle takıldı. Sabahattin’in ortasını iyi takip eden Gökhan’ın kafa şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti. Petrol’ün yeni golcüsü Reha da başarılı performansını attığı galibiyet golüyle süsledi. Reha hırsı ve tekniğiyle eski Petrollü Hasan Ahmet Sarı’yı geride bırakacağa benziyor.

 

MEHMET FIRAT’IN MÜCADELESİ

Petrolspor’a, Bursa Nilüferspor’dan devre arasında transfer olan Mehmet Fırat Demir,  karşılaşmanın 73. dakikasında Gökhan’ın yerine oyuna girdi. Performansıyla dikkat çeken Mehmet Fırat, maçın son bölümünde büyük mücadele verdi. Uzatma dakikalarında topu rakibe vermeyen Fırat’ın mücadelesi objektifimize böyle yansıdı. 

Editör: TE Bilişim