AMATÖRLER BU SAHADA MÜCADELE EDERDİ
2000’li yıllar öncesinden Batman amatör takımları, zemini oldukça kötü olan Aydınkonak sahasında mücadele ederlerdi. Centilmenliği ile bilinen bir dönemlerin örnek amatör takımları zor şartlarda mücadele ettikleri o sahadan şikayetçi olmazdı. İşte topun güçlükle sürüldüğü Aydınkonak’ın eski sahasında o dönemin amatörlerinin objektiflerimize yansıdığı manzara.

TÜPRAŞ CENTİLMEN EKİPTİ
Yıllardır Batman Amatör Küme’de genç yetenekleri keşfeden TÜPRAŞSpor centilmenliği elden bırakmayan bir ekip konumunda. 1998-1999 futbol sezonundan önce Batman TÜPRAŞ’ın 11’i bir maçtan önce objektiflerimize poz verirken, şimdi bu takımın çoğu futboldan uzaklaştı ama TÜPRAŞ’ın centilmenliği ve genç yeteneklere yönelik çizgisi hiç değişmedi.

MADALYA AVCISIYDI
Batman’ın gelmiş geçmiş en iyi ve en başarılı milli güreşçisi Mehmet Emin Şimşek, iz bırakarak mindere veda etti. Akdeniz Olimpiyat Şampiyonasında tuş kralı olan Şimşek, eski kulübü Petrolspor’la Batman’a getirdiği altın madalyalarla adından söz ettirirken başarılı güreşçinin adı bir eğitim yuvasında yaşatılıyor.

Editör: TE Bilişim