Reşat Yiğiz

ŞEREF TRİBÜNÜ MANZARASI

Batman Petrolspor’un eski kulüp yöneticileri, Kırmızı-beyazlı ekibin maçlarını kaçırmazdı. Petrolspor’un bir üst lige çıkmasının temelini atan dönemin Bölge Müdürü Erdal Ahıska, yardımcısı Mustafa Kart ve diğer yöneticiler, futbol takımına büyük destek vermişti. Eski Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkadir Ekmen’in de aralarında bulunduğu TP yöneticileri, gol sevincinde böyle ayağa kalkmıştı.

RENKLİ TURNUVALAR

Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü’nde renkli futbol turnuvaları da iz bırakırdı. TP’de Sosyal İşler Şefliğinde forma giyen eski TP yöneticileri ve futbolcuları bir arada. “Nuri Kaya, Recep Başalak, Ayhan Demirhan, Hayrettin Gülmez, Hidayet Eren, Erol Dankı, merhum Veysi Olgun, Kenan Köylü, Tahir Demir (ayaktakiler). Emin Gayretli, Ferit Dökmeci, Ali Yalaz, Uğur Bilir, Abdurrahman Beycur ve Ekrem Beytüt (oturanlar)”

ESKİ PETROLCÜLER

Batman Petrolspor’da forma giyen futbolcular, zaman zaman 16 Mayıs Şehir stadında özel maçlar yapardı. Aralarında merhum Agit Balcı ve Veysi Olgun’un da bulunduğu eski Petrolspor’da forma giyen bazı futbolcular; Hidayet Eren, Recep Başalak, Halil Türe, Yaşar Sessiz, kaleci Zeki Erken, Kenan Köylü, Ali Yalaz, Vahap Akbaş, Fadıl Kayra, Emin Gayretli ve Aziz Azizoğlu’nun bulunduğu karma ekip, 1994 yılında özel maçta hatıra fotoğraf çekmişti.

Editör: TE Bilişim