ÇAĞDAŞ, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRİRDİ
Batman’ın ilk günlük gazetesi Çağdaş, ‘yılın başarılıları’ yarışmasında bir dönemler Belediyespor ve Petrolspor’da forma giyen yılın futbolcularını ödüllendirirdi. 1987 Yılında Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü’ndeki Beyaz Saray’da düzenlenen geleneksel yarışmaya sporcuların yanı sıra kentin yöneticileri de katılırdı. İşte o törenden bir kare.

19 MAYIS STADI VE AKBULUT
1990’ın başlarına kadar zemini toprak olan Batman 16 Mayıs şehir stadının fiziki yapısı da yetersizdi. Dönemin Bölge Milli Takımlar sorumlusu Malatyalı Muzaffer Akbulut, yıldız futbolcuları izlemek için geldiği Batman’da 16 Mayıs şehir stadında objektiflerimize böyle poz vermişti. TP’nin emektar eski yöneticileri Şehmus Önem, Necat Güneştan ve Şaban Özmarasalı da Akbulut’u yalnız bırakmamıştı.

SPORSEVER VEKİLDEN PETROL’E JEST
1998-99 Futbol sezonunda 2. Lig’de play-off’a kalan Batman’ın profesyonel temsilcisi Petrolsporlu futbolculara jestte bulunan Milletvekili Ataullah Hamidi’ydi. Dönemin başarılı futbolcuları Ahmet Demirhan, Okan Babahasan, Faruk ve Recep’e çiçek veren Hamidi, futbolculara prim de vermişti.

AHISKA, AMATÖRLERİN YANINDAYDI
1994-97 Yılları arasında Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğünü yapan sporsever Bölge Müdürü Erdal Ahıska, amatörlerin de dostuydu. TP, kendi imkanlarıyla amatör takımlara malzeme desteğinde bulunuyordu. İşte Ahıska, Karşıyaka eski yöneticilerinden Orhan Gezer’e malzeme yardımında bulunurken objektiflerimize böyle yansımıştı.

Editör: TE Bilişim