93-94’TEKİ 2. LİG KADROSU
İkinci kez lige 1993-94 sezonunda giren Batman Belediyespor’un unutulmaz kadrosundan bir kare. Nihat Gönülaçar (Genel kaptan) Kaleci Murat, Bekir, Mehmet Sevim, Habib, Yusuf ve Okan Atalay (Ayaktakiler). Razık, 4 yaşındaki Efe Barlak, Volkan, Seyithan, Erhan ve Emrah Özturan. (Oturanlar)

PETROL’ÜN ALTYAPISINDA YETİŞTİLER
Yer; Bahçelievler mahallesi. Yıl; 1987… Batman Petrolspor’un altyapısından yetişen dönemin futbolcuları bir arada. Kaleci Resul Turan, Seyfettin Şen (Ayaktakiler). Levent Esmer, Kadir Aytuğ, Ercan, Muhyettin, merhum Murat Kılıçaslan ve Kutbettin Barlak. (Oturanlar)

GÖNÜLAÇAR, GAZİANTEP’E TRANSFER OLMUŞTU
Stad; 16 Mayıs şehir… 1992-93 Futbol sezonunda bir maç öncesinde 16 Mayıs şehir stadında bir araya gelen Hüseyin Özdemir, Mehmet Gönülaçar, Sait Baymaz ve Kutbettin Barlak, objektiflerimize böyle yansımıştı. Petrolspor’da başarılı performans gösteren Mehmet Gönülaçar, Gaziantep’in yolunu tutmuştu.

TP’DE RENKLİ TURNUVALAR
Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü’nün gelenekselleştirdiği üniteler arası turnuvalar görülmeye değerdi. Renkli geçen turnuvaları yüzlerce personel izlerdi. Davul-zurna eşliğindeki turnuvaları petrol emekçileri kaçırmazdı. TP kuyu tamamlamanın tanınan simalarından ve şimdilerde Yalova’da yaşayan Ayhan Işık ve eski ustabaşılardan Süleyman Akbaş taraftarlar arasında.

Editör: TE Bilişim