ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, Futbol İl Temsilcisi A Kadir Kardeş, Hakemler ve Gözlemciler Derneği ile amatör kulüp yöneticileri ASKF binasında bir araya geldi. Hafta sonu start alacak olan amatör sezonu öncesi geçen yıl yaşanan sıkıntıları dile getiren amatör takım yöneticileri hakemlerin bu yıl daha dikkatli olmasını istedi.

 

**

Kırmızı-Beyazlılar, yarın saha ve seyircisi önünde lideri ağırlıyor

 

Haydi maça!

 

Batman Petrol-Siirt

 

 

* Batman Petrolspor, yarın saha ve seyircisi önünde konuk edeceği lider Siirtspor’u pusuda bekliyor. Kırmızı-Beyazlılar kötü gidişata ‘dur’ demek için rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor.

 

 

ZOR AMA ZEVKLİ MAÇ

 

Haftalardır galibiyet yüzüne hasret kalan Batman Petrolspor, yarın saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Siirt’i yenmenin hesaplarını yapıyor. Sakat ve cezalı futbolcunun olmadığı Kırmızı-Beyazlı ekipte yeni Teknik Direktör Sinan Bayraktar: “Siirt’in gücü ortada. Fakat bu bizi ürkütmüyor. Bizde saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Yarın sahamızda konuk edeceğimiz rakibimizden alacağımız bir galibiyet bize büyük moral olacak. İmkanları bir ok kulübün önünde olan Petrolspor’un son sıralarda yer alması düşündürücü. Bir an önce önümüze bakıp alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyoruz. Siirt maçı da bizim için bir başlangıç olacak. Kötü gidişat yüzünden maçlardan kopan futbolseverleri de yarın stada bekliyoruz. Futbolseverlerin desteğiyle Siirt karşılaşması çıkışımız olacak. Batmanlı futbolseverleri yarın ki maça bekliyoruz. Zor geçecek ama kazanmaya da çalışacağız” dedi. Yarın 16 Mayıs şehir stadında oynanacak Petrol-Siirt maçının başlama saati 13.30.

 

 

***

 

72 Batman Urfa önünde!

 

* Turuncu-Mavililer, bugün Şanlıurfa Belediye deplasmanında puan ve puanlar arıyor. Teknik Direktör Yahya Kayra, deplasmanda alacakları üç puanla rahatlayacaklarını belirtti.

 

 

72 BATMAN İDDİALI

 

Geçen hafta aldığı galibiyetle moral bulan 72 Batman spor, bugün grup dibindeki Şanlıurfa Belediyespor deplasmanında galibiyetle şartlandı. 72 Batman spor Teknik Direktörü Yahya Kayra, Urfa deplasmanından alacakları galibiyetle daha da rahatlayacaklarını ifade etti. Kısıtlı imkanlara rağmen futbolcularının başarılı bir grafik çizdiğini belirten Kayra: “Şanlıurfa deplasmanında hedefimiz belli. Önce puan sonra puanlar hedeflediğimiz Şanlıurfa’yı küçümsemiyoruz. Fakat alacağımız galibiyetle sürpriz sayılmamalı. Rakibimize oranla daha iyi durumdayız. Futbolcularımın morali de yerinde. Geçen hafta aldığımız üç puan moraliyle bugün Şanlıurfa Belediye’ye de sürprizimiz var. Kazanmaktan başka bir sonuç düşünmüyoruz” dedi. Turuncu-Mavili ekipte de sakat ve cezalı futbolcuların bulunmadığı bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim