**TEİAŞ Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle spor komplekslerinin de içinde bulunduğu 37 dönümlük alanda sosyal tesislerin yapımı ihale aşamasına geldi. TEİAŞ Grup Müdürü Süleyman İlhan: “2015’te güzel çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi. 


İHALE AŞAMASINDA
Son dönemlerde futbol altyapısı ve sosyal tesislere ağırlık veren TEİAŞ Grup Müdürlüğü, TEİAŞ Genel Müdürlüğünün desteğiyle sosyal tesis projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. TEİAŞ yakınlarındaki 37 dönümlük alanda spor komplekslerinin de yer aldığı sosyal tesis yatırımı ihale aşamasına geldi. TEİAŞ Batman Grup Müdürü Süleyman İlhan, projenin toplulaştırma çalışmaları nedeniyle aksadığını belirterek: “2014’te üzerinde durduğumuz en büyük projelerimiz arasında yer alan 37 dönümlük sosyal tesiste çalışmalar hızlandırıldı. Toplulaştırma süreci biraz uzun sürdü. Ancak yeni yılda çalışmalar hızlandırılacak” dedi.
“ÖRNEK PROJE OLACAK”
Batmanlı gençlere birçok sosyal tesisi kazandırmanın çabası içinde olduklarını da ifade eden İlhan, şöyle devam etti: “Örnek projemizde yer alan tesislerin bir bölümünü 2015’te hayata geçireceğiz. Genel Müdürlüğümüzün desteğiyle Batman’a kalıcı bir çalışma kazandıracağız. Projemiz ihale aşamasında. Yeni yılda Batman’a modern sosyal tesisler kazandıracağız. Bunun için ekip olarak işin takibi içindeyiz. Batmanılar, her şeyin en iyisine layık.”

Editör: TE Bilişim