**Bugün yönetim kuruluna ilk yarının raporunu yönetime sunacak Batman Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, net konuştu; “Gidecek ve alınacak futbolcuların hakkını vereceğiz. Fakat, şişirilmiş transferler yapılmayacak” dedi. 

GİDECEKLER BELİRLENDİ

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, ligin ilk yarısını gazetemizin spor servisine değerlendirdi. İstenilen yerde ilk devreyi bitiremediklerine dikkat çeken Alpaslan: “Kulübe geldiğimizde takımın aldığı puan ve konumu belliydi. İlk yarıda istenilen yerde değiliz. Hesapta olmayan puanlar gitmiştir. Bazı futbolcularımızın performansları istenilen gibi olmadı. İlk yarıyla ilgili raporumuzu bugün yönetime vereceğiz. Gidecek ve kalacak futbolcuları belirledik. Alacağımız futbolcular, bildiğimiz ve tanıdığımız futbolcular” dedi.
“ARA TRANSFER ZOR”

Devre arasındaki transferlerin zor olduğunu da belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, kulüplerin büyük rakamlar istediğini söyledi. Alpaslan, şöyle devam etti: “Daha önceki sezonlarda Batman’da futbolculara veya kulüplere ne verildiği bizi ilgilendirmiyor. Kulübümüzün menfaatleri her şeyden önce gelir. Bizim transferde sokağa atacak paramız yok. Kulüpler futbolcuların lisanslarını vermek için manyak paralar istiyor. Biz bu rakamları vermeyeceğiz. Şişirilmiş rakamlarla transfer yapmayacağız. Az futbolcu ama kaliteli futbolcu peşindeyiz. Gelecek futbolcu formayı kapmak için mücadele etmeli.”
“TARAFTAR, KULÜBÜN GERÇEK SAHİBİDİR”
Son iki maçta taraftarın tribünde olmamasına da üzüldüklerini belirten Teknik Direktör Alpaslan: “Takımlar kişilerin değildir. Takımların gerçek sahibi taraftardır. Bir kulüpte çok kişi gelip gider ama taraftar yine yerindedir. Taraftarımıza ikinci yarıda güzel sonuçlar armağan edeceğiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim