** Pazar günü sahasında ligin dibindeki Gaziosmanpaşa’yı konuk edecek Petrolspor, günde tek idmanla çalışmalarını sürdürüyor. ‘Çabuk-kuvvet’ idmanında Teknik Direktör Mehmet Erdal Alpaslan, futbolcularını uyardı; “Top bizde olmalı. Rakibi oynatmamalıyız. Sahaya şiir gibi futbol yansıtmalıyız.”

 

3 PUANA ŞARTLANDI

Batman Petrolspor, tesislerinde Gaziosmanpaşa maçına sıkı hazırlanıyor. Çağdaş ekibi Petrolspor idmanını ziyaret ederek, Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar’dan takımın son durumu hakkında bilgiler aldı. Darıca maçında kaçan galibiyetle fırsat teptiklerini belirten Gönülaçar: “İyi oynadığımız maçta 3 puanı kaçırmanın üzüntüsünü yaşadık. Ancak artık geriye takılmanın anlamı yok. Bu hafta oynayacağımız Gaziosmanpaşa maçı daha kritik. Rakibimiz son haftalarda toparlanmaya başladı. Fakat bizim bu maçı almaktan başka bir alternatifimiz yok” dedi.

 

NEŞELİ VE HIRSLI İDMAN

Çabuk-kuvvet idmanında futbolcuların hırsı objektiflere yansıdı. İki saat süren idmanda Teknik Direktör Mehmet Alpaslan, Gaziosmanpaşa maçının şifresini oyuncularına anlattı. Topa sahip olan taraf olmaları gerektiğini ifade eden Alpaslan: “Arkadaşlar, top bizde olmalı. Orta sahada gerekli baskıyı kurmalıyız. Şiir gibi oynamalıyız. Şifremiz bu. Herkes kapasitesinin üstüne çıkmalı” diye uyarılarda bulundu.

 

CAN VE CİHAN CEZALI

Petrolspor’un istikrarlı futbolcularından Can ve Cihan’ın kart cezalısı oluşu, teknik heyeti düşündürüyor. İki ön liberonun forma giyemeyeceği Gaziosmanpaşa maçında puan kaybetme gibi bir lükslerinin olmadığına dikkat çeken Sportif Direktör Gönülaçar: “İki önemli oyuncumuzun zorlu maçta olmaması işimizi zorlaştıracak. Ancak görev alacak diğer futbolcular formanın hakkını verecektir” dedi.

 

KAPTAN TOPARLANIYOR

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen kaptan Muhammed Kalkan, sakatlığının geçmesiyle toparlanmaya başladı. İdmandaki hırsıyla dikkat çeken Muhammed’in, Can ve Cihan’ın cezalı olmasıyla bu hafta ilk 11’de görev alması bekleniyor.

 

EMRE VE ZAFER’İN DURUMU İYİ

Darıca Gençlerbirliği maçında sakatlanan Emre Yüce ise takımla idmanlara çıktı. İdmanlarda hırslı olduğu gözlenen Emre, mevkidaşı Ali Kemal’le forma kapma yarışını sürdürüyor. İki kanat oyuncunun atikliği teknik heyeti sevindiriyor. Arka adalesinde hafif sakatlığı bulunan stoper Zafer ise takımdan ayrı çalıştı.

 

GÜVEN’İN SÖZLEŞMESİ FESH EDİLDİ

Geçen sezondan bu yana sakatlığı devam eden ve forma şansı bulamayan orta saha elemanlarından Güven Çavuş’la sözleşme karşılıklı fesh edildi. Sportif Direktör Gönülaçar: “Güven bize takıma yük olmak istemediğini belirterek gitmek istedi. Biz de gidişine engel olmadık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim