**Ligde son beş maçta 13 puan toplayan Batman Petrolspor, çıkışını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, her futbolcuya yaklaşık 8 bin TL prim jestinde bulundu.

 

** Elibol Sandıklı maçı kıran kırana geçti. Taraftarın büyük destek verdiği karşılaşmada Petrolspor 90 dakika 10 kişi oynamasına rağmen güçlü rakibini devirmesi alkış aldı.

 

AÇIK TRİBÜNLER DOLDU

Ligde son beş haftada alınan 13 puanla çıkışını sürdüren Batman Petrolspor, önceki gün Elibol Sandıklıspor maçını şölen gibi geçirdi. Kapalı tribünlerin tamamen ve açık tribünlerinde büyük bölümünün dolduğu karşılaşmada Petrolsporlu futbolculara, son beş haftada alınan dört galibiyet ve bir beraberlikten ötürü yaklaşık 8 bin TL ödeme yapıldı. Her Cuma günü futbolcuların hesaplarına primlerinin yattığını belirten Asbaşkan Şahabettin Yanar: “Kulüp Başkanımız Aydın Gülmez’in gelmesiyle birlikte futbolcularımız hak ettiği primleri Cuma günleri alıyor. Son beş maçta alınan 13 puanla her futbolcumuza yaklaşık 8 bin ödeme yapıldı” dedi.


“PETROLSPORLUYUZ KÜFÜT ETMEYİZ”

Sandıklı maçında sahaya ‘Küfüre hayır’ pankartıyla çıkan Petrolspor, sahalarda kötü tezahüratın da önüne geçmek istiyor. Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Biz Petrolsporluyuz, küfür etmemeliyiz. Yapacağımız taşkınlık, küfür veya sahaya atılan yabancı cisimler nedeniyle kulübümüz maddi ve manevi zarar görüyor. Bu takım Batmanlılarındır. Herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor” dedi. Kulüp yöneticileri, maçta ‘küfüre hayır’  broşürleri de dağıttı.


STADI AYAĞA KALDIRDI

Devre arasında Batman Petrolspor’un kadrosuna dahil olan Mehmet Tosun, Sandıklı maçında attığı golle takımına hayat verdi. Petrolspor formasıyla ikinci golünü kaydeden orta saha elemanı Tosun, performansıyla da dikkat çekti. 56. Dakikada orta sahada aldığı topla Sandıklı defansını tek tek geçen Tosun’un attığı harika golden sonra 16 Mayıs şehir stadı adeta yıkıldı.


KIRMIZI KARTA VALİ YORUMU!

Batman Petrol- Elibol Sandıklı maçını izleyenler arasında yer alan Vali Yılmaz Arslan, 7. dakikada Petrolspor’lu Hüseyin Rüzgar’ın gördüğü ikinci sarı kart ve kırmızı kartı sosyal medyada yorumladı. Arslan: “Yüksek hedefleri olan bir takımın futbolcusu biraz daha fazla sorumluluk duygusu içinde hareket etmeli” dedi.


YERİNDE DURAMADI

Afyon Elibol-Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, Petrolspor maçında 90 dakika boyunca yerinde oturmadı. Yan hakemi de etkisi altına alan Bölükbaşı, takımının yediği golden sonra adeta çıldırdı. Bölükbaşı, gol sonrası iki elini açıp adeta savunmanın hatalarına isyan etti.


“Baskılar bizi yıldıramaz”

Batman Petrolspor-Elibol Sandıklıspor maçına BDP’liler de ilgi gösterdi. Maçı tribünde izleyen BDP Belediye Başkan adayı Sabri Özdemir, BDP İl Eşbaşkanı Serdar Atalay ve Belediye Başkanvekili Serhat Temel, B tribünden sahaya geçmek isterken güvenlik engeliyle karşılaştı. Tribünden sahaya inip, diğer tribüne geçmek için kapının açılmasını isteyen BDP’lilere geç müsade verilince Özdemir, tribünlere işaret ederek ‘Baskılar bizi yıldıramaz’ sloganı çektirdi. 

Editör: TE Bilişim