**Batman Petrolspor, bugün Tuzlaspor’a konuk oluyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Erdal Alpaslan: “Zor bir maç olacak. Ama biz hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak zorundayız” dedi.

 

HEDEF 3 PUAN

Bugün deplasmanda İstanbul-Tuzlaspor ile kozlarını paylaşacak Batman Petrolspor’da hedef; galibiyet serisini sürdürmek. Rakiplerini gözlerinde büyütmediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Erdal Alpaslan: “Son iki maçı kazanarak moral bulduk. Zirve hesapları için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Deplasmanda da peş peşe kazanmamız gereken maçlar olmalı. Tuzla’dan galip ayrılarak üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz. Zor bir karşılaşma olacak. Ama biz hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak zorundayız. Futbolcularımız da bu maçın öneminin çok iyi farkında” dedi.

“İYİ BİR HAVA YAKALADIK”
Son iki maçta alınan galibiyetlerin takımda moralleri düzelttiğini de ifade eden Teknik Patron Alpaslan, şöyle devam etti: “İyi bir takımız. Bugün iyi görüntümüzü galibiyetle taçlandıracağız. Futbolcularıma güveniyorum. Geçen hafta istediğimiz futbolu tam anlamıyla saha yansıtamadıysak da önemli olan kazanmaktı. Bu hafta daha iyi futbol oynayarak seri galibiyetlerin devamını getireceğimize inanıyoruz. Futbolcularım da İstanbul maçlarının bit vitrin olduğunu gayet iyi biliyorlar. Kendilerini göstereceklerine inanıyorum. Hazırlıklarımızı tamamladık. Maç saatini artık bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim