** Play-Off maçları öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın; “Artık şehir ayağa kalkmalı. TPAO olarak maddi bir sıkıntımız yok ama kamuoyunun manevi desteğini istiyoruz” dedi.


TARAFTARI GÖTÜRECEK GÜCÜMÜZ YOK”
TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Akın, İkinci Başkan Habip Tanrıseven, Genel Kaptan Hayrettin Aktan ve Basın Halkla İlişkiler sorumlusu Kutbettin Barlak, TPAO tesislerinde öğle yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 14 yıl aradan sonra Batmanlılara play-off heyecanını yaşatmanın mutluluğu içinde olduklarını belirten Başkan Akın; “İlk hedefimiz olan play-off’a ulaştık. Tabi ki 2. Lige de çıkmak arzumuz. Takımda iyi bir hava var. TPAO olarak bir maddi sıkıntımız yok. Taraftarlarımızın da Alanya’daki maçlara gelmesini istiyoruz ama bu konuda kentin dinamiklerinin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bize ayrılan bütçeyi bitirmek üzereyiz. Gurbetteki Batmanlılar elbette bizi destekleyecektir. Batman’daki taraftarın maça götürülmesi konusunda belediye, valilik ve işadamlarının desteğiyle bir organizasyon yapılabilir” dedi.


SORAN OLMADI”

Batman’ın tanıtımında Petrolspor’un önemli bir etken olduğunu da ifade eden Kulüp Başkanı Gökhan Akın, şimdiye dek manevi anlamda bir girişimin olmadığını söyledi. Akın, şöyle devam etti; “Biz, başarımıza Batman kamuoyunun da ortak olmasını istiyoruz. Kuruluşlarıyla, esnafıyla ve işadamlarının desteğiyle bir organizasyon yapılabilir. Petrolspor, Batman’ın takımıdır. Açıkçası play-off’a kaldığımız günden bu yana kimseden ‘Play-Off maçları için nasıl bir destek sunabiliriz’ diye soran olmadı. Umut ediyorum ki Batman sevdalıları, bizi Alanya’da yalnız bırakmayacaktır. Kentin tüm dinamiklerinin harekete geçmesi gerekiyor. 2. Lige çıkmak için tüm çabayı camia olarak sarfedeceğiz.”


Editör: TE Bilişim