Geçen yıl salon sporlarını özellikle takip ettim.  2010 -2011 sezonunda Batman Petrolspor, salon sporlarında önemli bir adım attı.
Elbette bu başarının altında en büyük söz sahibi TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Süleyman Çalık, salon sporların tüm maçlarında görme imkanı bulduğumuz Gökhan Kavak ve ekibi var…
Basketbol,
Voleybol,
Masa Tenisi,
Atletizm,
Satranç,
Güreş’de geçen yıl önemli başarılara imza atan Kırmızı-Beyazlı ekibimizin bu yılda başarılı olacağına inanıyorum.
Önceki akşam Çırağan et lokantasında salon sporlarının bir arada olduğu dayanışma gecesinde bir kez daha TPAO ve Petrolspor’un Batmanlı gençleri ne kadar önemsediğini gördüm.
Salon sporlarından sorumlu değerli yöneticimiz Gökhan Kavak, yıllardır TPAO’ya hizmet ediyor. Kavak, Petrolspor’un başarılı olması için en büyük desteği Kulüp Başkanı Süleyman Çalık ve Batmanlı sporseverlerden aldıklarını dile getirdi ve ekledi; “Geçen yıl salon sporlarında Petrolspor daha da büyümeye gitti. Kulüp Başkanımız sayın Süleyman Çalık ve Batmanlı sporseverlerin desteğiyle Türkiye’de büyük dereceye imza attık. Batman’ın adını TPAO ve Petrolspor her zaman vitrine çıkarmaya devam ediyor. Bu başarıda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu sezon da daha iyi başarılar çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.
Kolay değil bin 300 sporcuyla yola çıkmak. Kimi aileler evinde iki çocuğa bakmakta zorlanır iken, Petrolspor gibi kolej bir ekibin sporcu ordusunun tüm eksiklerini gidermesi konusunda en büyük destek Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı sayın Süleyman Çalık’ın emeğini kimse inkar edemez.
TPAO ve Petrolspor’un, her zaman Batman için bir şans olduğunun düşüncesindeyim…
Geçen yıl alt yapısını oluşturduğu salon sporlarında gravitesi yüksek sporcular keşfedildi. Kırmızı-Beyazlı ekipte daha nice yürekli sporcuların çıkacağına inanıyoruz. Bu gençlere hep destek, tam destek zamanı…