** Ligde kötü günler geçiren Batman Petrolspor’un başı sakatlıklarla da dertte. Sezon başında iki stoperi ilk devreyi kapatan Petrol’de geçen hafta sakatlanan golcü Samet’in ardından, orta sahanın etkili ismi Sabahattin Usta da sakatlık kervanına katıldı.

PARMAĞI KIRILDI
Hafta sonu Manavgat deplasmanına çıkacak Batman Petrolspor’daki sakatlıklar, teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Sezon başında iki stoperi sakatlanarak devreyi kapatan kulüpte, geçen hafta da golcü Samet, Dersim maçında aldığı darbeyle ligin ilk devresini kapatmıştı. Kırmızı-beyazlıların dünkü idmanında ise takımın en etkili isimlerinden Sabahattin Usta’ın sağ ayak parmağının kırılması takımda tüm hesapları alt üst etti. İki hafta önce sakatlanan Fazlı’nın ise durumu ise Manavgat maçının son saatinde kesinlik kazanacak.

“DEVRE ARASINDA TAKVİYE YAPACAĞIZ”
Takımdaki son gidişatı değerlendiren Asbaşkan Engin Karaman ise devre biter bitmez takımda sıkıntılı olan mevkilere transfer yapacaklarını söyledi. Karaman, şöyle konuştu: “Devre arasına üç hafta kaldı. Son üç maçımızdan topluyabilidiğimiz puanları toplayıp, devreyi en iyi şekilde kapatmak istiyoruz. İkinci yarıda yapacığımız takviyelerle kulübü çok daha iyi yerlere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

Editör: TE Bilişim