**Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, sessizliği bozdu. Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın açıklamalarına yanıt veren Gülmez; “O hangi futbolcuyu istediyse transfer ettik. Yine de kimseyi suçlamıyorum. Tek suçlu varsa benim” dedi.

ŞAHAN’IN İSTEDİĞİ FUTBOLCULARI ALDIK”
Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın istifasının ardından sessizliği bozan Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, başarısızlığın tek sorumlusunun kendisi olduğunu söyledi. Başkan Gülmez, şöyle konuştu; “Kimse bir yerde suçluyu aramasın. Başarısızlıkta suç varsa bu da benim. Mehmet Şahan, hangi futbolcuyu istediyse transfer ettik. İstanbul’daki ofisimi 1.5 ay süreyle Şahan’a tahsis ettim. Tek tek futbolcuları araştırıp transfer eden de o. Fakat arkasından da konuşmuyorum. Başarısızlıkta en büyük suçlu benim.”
“BUGÜNLERİ AŞACAĞIZ”
İlk dört haftada aldıkları bir puanın futbolcularına yakışmadığını da anımsatan Başkan Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü; “Lig uzun maraton. Daha önümüzde 30 maç var. Belki de sezon başında futbolculara çok yüklenildi. Futbolcular yorgun olabilir. Form tutmayan futbolcuları şimdiden yerden yere vurmak istemiyoruz. Yarın ki maçta takımın yanında olacağım. Emre Aktaş’a daha bir-iki hafta süre var. Yine de kaliteli ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Bu zor günleri beraber aşacağız. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar, bayram arifesinde İstanbulspor deplasmanında üç puan armağan edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim