*Batman Petrolspor, Hatay ekibi Erzin deplasmanından puanla dönmesini bildi. Golsüz biten karşılaşmada Kırmızı-beyazlılar, ikinci deplasmanından puanla ayrılmayı başardı.

GOLSÜZ BİTTİ
3. Lig 1. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, Kemer deplasmanının ardından çıktığı Hatay-Erzin deplasmanından da puanla ayrıldı. Denk takımların mücadelesinde Kırmızı-beyazlılar, rakibine oranla daha iyi futbol sergilemesine rağmen gol yollarında etkili olamadı. Hem kupa hem de ligi bir arada götürmeye çalışan Petrol, Pazar günü ise sahasında Düzcespor’u konuk edecek. 3. Lig 2. Grupta oynanan diğer müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle; “Erbaa-Halide Edip Adıvar 1-1, Ofspor-Bayburt 0-2, Altındağ Belediye-Bergama Belediye 3-0, Düzcespor-Manisa 0-4, Erzin-B. Petrol 0-0, Kemer-Bayrampaşa 1-1, Orhangazi-Çatalca 0-0.”

YURTTAŞ “GALİBİYETİ KAÇIRDIK”
Batman Petrolspor Teknik Direktörü Tarık Yurttaş, Erzin deplasmanından galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Maçta rakiplerine oranla daha iyi futbol sergilediklerini kaydeden Yurttaş, “Erzin maçına iyi hazırlanmıştık. Galibiyetle dönebilirdik ama yine de bir puan da puandır. Üç net pozisyonu değerlendirmedik. Galibiyet işten bile değildi. Hafta arasında oynadığımız maç  bizim için artık geride kaldı. Hafta sonu saha ve seyircimiz önünde Düzcespor’u ağırlayacağız. Şimdiden bu maça motive olmak zorundayız” dedi. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim