** Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaratan Batman Petrolspor, bugün İstanbulspor’la karşı karşıya gelecek.

ZOR SINAVDA

Ligin ilk dört maçında bir puan toplayabilen Batman Petrolspor, bugün deplasmanda İstanbulspor’la karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın istifa ettiği Kırmızı-beyazlıları zorlu maça antrenör Cengizhan Köksal hazırladı. Ligde kötü günleri geride bırakacaklarını belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Bazen futbolda işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Ancak yeniden toparlanmak için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Teknik adam arayışımız da sürüyor. Kısa sürede hocamızı belirleyeceğiz” dedi.

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ: 15.30

Bugün 15.30’da İstanbulsporla karşılaşacak Kırmızı-beyazlılar, puan ve puanlar için mücadele edecek. Takımı İstanbul maçında yalnız bırakmayacağını ifade eden Gülmez, şöyle devam etti: “Artık toparlanmanın zamanı geldi. Bugün oynayacağımız İstanbul maçında istediğimiz sonuçla sahadan ayrılmak için futbolcular üstün mücadele sergileyecektir. Taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Petrolspor, kısa sürede ligde hak ettiği noktaya gelecektir.”

Editör: TE Bilişim