**Batman Petrolspor, uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Önceki gün 16 Mayıs şehir stadında çift idman yapan Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcuların forma rekabeti dikkat çekti.

 

ÇİFT İDMAN YAPTILAR

Batman Petrolspor’da Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ve yardımcıları, uzun aradan sonra takımı tam kadro görmenin sevincini yaşadı. Sakat ve cezalı futbolcuların idmana katılmasıyla Kırmızı-Beyazlı ekipte forma rekabeti başladı. Sakat futbolcuların toparlanmaya başladığını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Durmuş Ali Çolak: “Takımdaki tüm futbolcular benim için eşittir. Sakat ve cezalı futbolcuların olmaması elbette alternatif oluşturuyor. Uzun süredir kadro kurmakta zorlanıyorduk” dedi.


“BİR HAFTADA ÜÇ MAÇ”

Petrolspor, bir hafta içinde oynayacağı üç maça sıkı hazırlanıyor. Önceki gün çift idman yapan Kırmızı-Beyazlılar, Cumartesi günü Elazığ Beledispor’a konuk olacak. Ardından Çarşamba günü de lider Düzyurtspor’u evinde ağırlayacak Petrol, Pazar günü ise Manavgat Evrensekispor’a konuk olacak. Bu maçlar öncesi sıkı çalıştıklarını belirten Teknik Direktör Çolak, şöyle devam etti: “Kritik bir haftaya giriyoruz. Takım olarak üç maçı da kayıpsız atlatmak istiyoruz.  Bizim için en önemli maç önümüzde oynayacağımız ilk maçtır. Cumartesi Elazığ Belediyespor maçını önemsiyoruz. Rakibimiz bizden daha rahat. Biz play-off için savaşacağız.”  

Editör: TE Bilişim