**Ligde zor günler geçiren Batman Petrolspor, sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor karşısında iki kez öne geçmesine rağmen maçtan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Lig başından bu yana 90. Dakikada yediği gollerle dikkat çeken Petrol, yine 90. Dakikada penaltı golüyle 3 puandan oldu.

1 PUANA RAZI OLDU
3. Lig 3. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, sahasında karşılaştığı Halide Edip Adıvarspor’u elinden kaçırdı. Batman Yeni Şehir stadyumunda oynanan maçı az sayıda seyirci topluluğu izledi. İlkyarıda her ekip kontrollü oyunu elinde bırakmadı. Maçta ilk tehlikeli atağı Petrol geliştirdi. 25. Dakikada Ali Kemal topu önüne iyi çekti, ceza sahası dışındaki şık şutu az farkla auta çıktı. 38. Dakikada Petrol, direğe takıldı. Bu dakikada topu öne iyi taşıyan Ardahan’ın pasını önünde bulan Burak’ın sert şutu direkte patladı. İlk yarı golsüz sona erdi.

90’DA 3 PUANDAN OLDU
İkinci yarıda maça iyi başlayan Petrol, 55’te Emrah’la öne geçti; 1-0. Konuk ekip ise gole erken yanıt verdi. 60. Dakikada Muhammed Reşit skoru 1-1 yaptı. Gol sonrası baskısını artıran Kırmızı-beyazlılar, Emrah ve Aziz ile rakip kalede tehlike oluşturdu. 85. Dakikada Emrah Metoğlu bir kez daha sahneye çıktı. Bu dakikada Aziz’in pasında Emrah dokundu; 2-1. Maçın bu skorla bitmesi beklenirken 90. Dakikada Petrollü Ali Kemal’in koluna çarpan pozisyonu hakem penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını kullanan Fevzi, skoru eşitledi; 2-2. Uzatma dakikalarında da Petrol galibiyet için mücadeleden kopmadı. 95+5’te Sabahattin Usta’nın serbest atışında 90’a giden topu kaleci çeldi ve maç 2-2’lik skorla sona erdi. (Reşat Yiğiz)

HAKEMLER: Levent Gümüşdere*, Murat Taşçıkar*, Melih Karaduman*
BATMAN PETROL: İhsan**, Çetin**, Ardahan**, Ali Kuleli**, Emrah Metoğlu***, Sabahattin**, Ali Kemal**, Fatih***, Emre**, Burak** (Dk.78 Aydın**), Veli** (Dk.75 Aziz**)
HALİDE EDİP ADIVARSPOR: Evren**, Fatih**, Ekrem**, Hakan**, Necati**, Muhammed Reşit***, Hüseyin***, Dursun** (Dk.61 Mustafa**), Furkan**, Fevzi***, Uğur** (Dk.70 Erdem**)
SARI KARTLAR: Ardahan, Ali Kuleli, Emrah (Petrol), Necati (H.Adıvar)
KIRMIZI KART: Dk.90 Emrah Metoğlu (Petrol)
GOLLER: Dk.55-85 Emrah (Petrol), Dk. 60 M.Raşit, Dk.90 Fevzi (Halide Edip Adıvar)

Editör: TE Bilişim