**Pazarspor galibiyetiyle herkesi umutlandıran Batman Petrolspor’a Vali Ahmet Deniz, hafta sonu ‘dayanışma gece’si düzenliyor. Seçkin bir davetli topluluğunun katılacağı gecede Petrolspor için işadamları tek yürek olacak.
PETROL’E TAM DESTEK
Batman’da göreve başladığı günden beri şehrin tek profesyonel temsilcisi Petrolspor’un, bir üst lige çıkması için mücadele veren Vali Ahmet Deniz, şimdi de ‘dayanışma gece’si için kolları sıvadı. Cumartesi akşamı Kristal Park’ta düzenlenecek gece için Petrolspor yönetimi harekete geçti. Tokat Erbaaspor maçı öncesi Kırmızı-Beyazlı futbolculara sürpriz yapan Vali Deniz, sezon öncesi yapmak istediği dayanışma gecesini anlamlı maç arifesine denk getirdi.
KIRMIZI-BEYAZLILAR YALNIZ DEĞİL
Geçen Pazar deplasmandan aldığı üç puanla yoluna devam eden Kırmızı-Beyazlıların, maddi krizi aşabilmesi için destek arayışını sürdüren sporsever Vali Deniz, bu kez işadamlarından da destek bekliyor. Cumartesi akşamı 200’e yakın işadamının katılması beklenen gece için çalışma başlattıklarını ifade eden Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, şöyle konuştular; “Valimiz sayın Ahmet Deniz’in desteğiyle emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle Tokat Erbaaspor maçında stadın dolacağına inanıyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. İç sahada galip gelme haftası.”

Editör: TE Bilişim