GOLCÜSÜZ PETROL ZORLANDI
Batman Petrolspor, ikinci yarının ilk galibiyetini Silivrispor’dan aldı. Pazar günü Batman Yenişehir stadyumunda oynanan maçı kalabalık bir taraftar topluluğunun yanı sıra Vali Hulusi Şahin, Ak Parti Belediye Başkan adayı Murat Güneştekin, eski Milletvekili Emin Ekmen, Petrolsporlu yöneticiler ile bazı protokol üyeleri izledi. Karşılaşmaya sakat ve cezalı 5 oyuncusundan yoksun çıkan Kırmızı-beyazlılar, golcülerinin de forma giyememesiyle galibiyete ulaşsa da zor anlar yaşadı.

CELAL’DEN 3 PUANLIK GOL
Batman Petrolspor, maça iyi başladı. 8. Dakikada korner atışı kazanan Kırmızı-beyazlılar golü buldu. Bu dakikada topa iyi yükselen Celal, kafasını kullanarak topu ağlara gönderdi; 1-0. Gol sonrası Silivrispor, Petrol kalesinde tehlike yarattı. Petrol’ün yeni kalecisi Bora Sevim ise kalede güven verdi. 15. Dakikada Silivrisporlu Çağrı’nın sert şutunu kaleci Bora son anda çeldi. 22’de Silivri bir kez daha kaleyi yokladı. Bu dakikada Aziz’in kafa şutunu kaleci parmaklarının ucuyla çeldi. 30. Dakikada konuk takım gole çok yaklaştı. Bu dakikada Çağrı’nın penaltı noktası üzerindeki şutunu yine Bora önledi. 35. Dakikada Petrollü Emre, ceza sahası içinde sert vurdu, top az farkla auta çıktı. İlkyarı Petrol’ün üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda ise Petrol, skoru korumaya çalıştı. Rakibin ataklarına savunma ve kaleci Bora geçit vermedi ve Kırmızı-beyazlılar 3 puanı hanesine yazdırdı. (Spor Servisi)

STAD: Batman Yenişehir
HAKEMLER: Emre Bulut**, Arda Darcan**, Gökhan Özkan**
BATMAN PETROL: Bora***, Koray Şanlı*** Veysel***, Celal***, Emre Aydın***, Mehmet Bağlı***, Mertcan***, Cenk**(Dk.59 Serhat**), Muhammed Emel***(Dk. 83 Samed*), Tugay** (Dk.71 Furkan**)
SİLİVRİSPOR: Burak**, Vahit**, Muhammet Çiçek**, Halil**, Yunus**, Çağrı**(Dk.46 Eray**), Emin*, Selçuk*, Taner*(Dk.75 Ufukcan*), Tolgahan**, Aziz*(Dk. 59 Muhammed Öztürk**)
SARI KARTLAR: Mehmet Bağlı, Samed (Petrol)
GOL: Dk. 8 Celal (Petrolspor)

Editör: TE Bilişim