** Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Cengiz Seçsev: “İlk yarının bitimine iki hafta kaldı. Bu maçları kazanmalıyız” dedi.

TAVŞANLI MAÇI KRİTİK
Puan sıralamasında Tavşanlı Linyitspor’un bir puan önünde olan Batman Petrolspor kritik maçın hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Ligdeki kötü gidişine bir türlü ‘dur’ diyemeyen ve alt sıralara demir atan Kırmızı-Beyazlılar, gelecek haftalar öncesi de kaygı vermeye başladı. Tavşanlı Linyitspor’u yenip alt sıralardan kurtulmak istediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Cengiz Seçsev: “Bütün oynadığımız maçları unuttuk. Sadece Tavşanlı Linyitspor maçını düşünüyoruz. 6 Puanlık bir maç. Bu maça şartlandık. Taraftarımız bize bu maçta destek versin. Petrolspor güzel günleri görecek” dedi.

 

Petrol’de 3 eksik

Pazar günü sahasında Tavşanlı Linyitspor’la karşılaşacak Kırmızı-beyazlılar’da üç eksik bulunuyor. Golcü Samet ve Sabahattin’in ilk devreyi kapattığı takımda kart cezalısı Cenk de Linyit maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı devam eden Fazlı’nın durumu ise maç günü netlik kazancak. Öte yandan sezon başında Antalyaspor’dan transfer edilen Semih Kazım Tokmak’ın mukavelesinin karşılıklı olarak feshedildiği belirtildi. 

Editör: TE Bilişim