KADRODA REVİZYON
Batman’ın profesyonel temsilcisi Petrolspor’da, Bolu kampı tamamlandı. Kırmızı-Beyazlı ekipte 32 kişilik futbolcu kadrosu 26 futbolcuya düşürülecek. Takımın Bolu’da iyi bir kamp dönemi geçirdiğini belirten Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu; “Futbolcu kardeşlerim iyi çalıştılar. Eksiklerimizi giderme ve takım olma yolunda faydalı bir kamp dönemini geride bıraktık. Dört dörtlük bir kamp geçirdik. Takımdaki futbolcular çabuk kaynaştı. Kampta eksikliklerimizi görme şansımız oldu. Bolu’daki çalışmalarımızı noktalayıp futbolculara üç günlük izin verdik” dedi.
6 AĞUSTOS’TA TOPLANIYOR
6 Ağustos’ta tek idmanla çalışmalara başlayacaklarını belirten Teknik Direktör Kapucu; “7 Ağustos itibariyle çift idmanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Takımda sistem oturmaya başladı. Eksiklerimizin üzerinde iyi çalıştık. Ligdeki ilk maçımızı 23 Ağustos’ta oynayacağız. Liglerin ertelenme durumu yok. Bu süreye kadar kalan zamanı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kalan sürede eksiklerimizi minimuma indirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk haftalarda zorlu maçlar oynayacağız. Bu maçlara iyi motive olup ilk haftalarda oynayacağımız bu zorlu maçlardan en iyi sonuçları elde etmek istiyoruz. Bir seri yakalayıp bu havayı sürdürmenin peşinde olacağız” diye konuştu.
BATMAN’DA HAZIRLIK MAÇ SIKINTISI
Diyarbakır ve Cizrespor’la görüşüp Batman’da hazırlık maçı yapmak istediklerini belirten Teknik Direktör Kapucu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bolu’da iyi takımlarla ciddi hazırlık maçları yaptık. Eksiklerimizi görme imkanımız oldu. Gördüğümüz eksiklikler üzerinde çalıştık. Takımın kondisyonu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Futbolcularımdan koşmalarını ve mücadele etmelerini istiyorum. Batman’da da hazırlık maçlarını yapmayı planlıyoruz. Diyarbakır ve Cizre’deki takımlarla görüştük ama onların programı yoğun. Batman’da hazırlık maçı yapacak takım arayışındayız. Evimizde de çift kale idmanlarını artırıp eksiklerimizi ve takımdaki kaynaşmayı daha da artıracağız.”

Editör: TE Bilişim