CEZA GÜNDEMDE
Pazar günü Tekirdağ temsilcisi Velimeşe’ye 3-0 mağlup olan Kırmızı-beyazlıların başı şimdi de saha olayları ile dertte. Maç sonrası iki takımın futbolcuları ve yöneticileri arasındaki arbede, gözlemci raporuna da yansıdı. Olaylarla ilgili tartışmalar sürerken, Batman Petrolspor yönetimi de yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada yönetim kurulu üyelerinin bundan sonraki haftalarda protokol tribününde yer almayacağını duyurdu.

“TRİBÜNDE OLMAYACAĞIZ”
Yönetim Kurulunun açıklaması şöyle: “Emniyet ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ile maalesef ilk defa sorun yaşadığımız bir maç olmuştur. Maçın başlamasına yarım saat kala iyi bir Petrolspor taraftarı olan Sabri Özdemir maça 3-4 kişiyle geleceğini bildirmiş ve kulüp başkanımız bizzat bunu Emniyet amirine iletmiş, bununla ilgili amir olumsuz bir şey söylememesine rağmen Sabri Özdemir’i protokol kapısına geldiğinde içeri alamayacaklarını belirtmiş, misafirimiz olduğunu belirtmemize rağmen içeri alınmamış olup, sonrasında karşılıklı sert tartışmalar yaşanmış ardından Sabri Özdemir gözaltına alınarak, emniyete götürülmüştür. Bugüne kadar tüm siyasi parti temsilcilerine eşit mesafede olduğumuzu ve her partiye liderleri veya misafirleri geldiğinde talep üzerine forma-atkı bizzat seve seve verdiğimizi geçmişteki haber ve paylaşımlarda görmek mümkündür. Sonrasında Gençlikspor Müdürlüğü listesi ve denetiminde olan A protokol listesinde bulunan bazı kurum ve kuruluş müdürlerine protokol girişinde sorun çıkarılmış ve müdürlerimiz haklı stadı terk etme protestosunu göstermiştir.”

“HEPİMİZ SINIFTA KALDIK”
Açıklamanın son bölümü ise şöyle: “Ayrıca herkes tarafından tanınan Petrolspor’a 3,5 yıl hizmet eden Onursal Başkanımız Aydın Gülmez stad girişinde ismi olmadığı gerekçesiyle küstürülerek stattan ayrılması bizleri derinden üzmüştür. Sonuçta bu kadar olumsuzluğun yaşandığı bir günde biz yöneticiler dahil hepimiz sınıfta kalmış bulunmaktayız. Bu yaşananların tekrar devam etmemesi için artık maçları protokol dışında normal tribünde izlemeye karar vermiş bulunmaktayız. Play-Off için şehir bu kadar havaya girip taraftarımız stadı doldurup coşku yaşatırken ve fikstür avantajımız varken maalesef bunu kullanamadık. Fakat Petrolspor ruhunda pes etmek yoktur. Kalan 12 haftanın son haftası, son dakikasına kadar mücadeleyi elden bırakmayacağımızı büyük camiamıza ve halkımıza söz veriyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim