ÖNCELİK İÇ TRANSFER
Batman Petrolspor’un yöneticilerinden Hayrettin Gülmez, İlhan Erken ve Reşit Kaygu, dün kulüp binasında toplantı gerçekleştirdi. Yeni sezon öncesinde yapılacak çalışmalarla ilgili bir dizi karar alan Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, transfer konusunu da masaya yatırdı. İç transferde görüşmeleri sıklaştıran yöneticiler, 1 haftalık süreçte görüşmeleri tamamlamayı planlıyor. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ise Çarşamba günü kente gelerek yönetim ve teknik heyetle bir araya gelecek.

YETENEKLER İZLENECEK
2-5 Temmuz’da Batman ve bölgedeki gençleri denemeye alacak Batman Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu ve teknik heyet, denemeleri akşam 20.00’den sonra yapmayı planlıyor. Hava sıcaklığı ve Ramazan ayını göz önünde bulunduran Kırmızı-Beyazlı ekibin teknik heyeti ve yöneticileri, denemeye yetenekli gençleri davet ettiler. Denemelere Batman Amatör kulüplerinde forma giyen futbolcuların ilgi göstermesi bekleniyor.

TOLGA VE CENK TAMAM
İç transferde görüşmelerini sürdüren transfer komitesi, Tolga Yıldız ve Cenk Cengiz’le prensipte anlaştı. Taner Arı ve Hüseyin Rüzgar’la görüşmeleri olumlu geçen transfer komitesi, hafta içinde Muhammed Kalkan, kaleci Süleyman, Sabahattin Usta ve Gökhan Karali ile de masaya oturacak. Yönetim, geçen yıl takımda istikrarlı futboluyla dikkat çeken isimleri yeniden kadroya dahil etmek istiyor.

Editör: TE Bilişim