GALİBİYET ARIYOR
Batman Petrolspor, ligin dibinden uzaklaşmak için peş peşe oynayacağı iki karşılaşmayı da kazanmak istiyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri ve teknik heyet, Sebat Proje Trabzon Akçaabatspor’u evine puansız göndermenin hesabını yapıyor. Karşılaşmayı Ankara bölgesinden Salih Salar, Özgür Fatih Kalaycı ve Halil Ertan Yılmaz yönetecek.
Kritik maç öncesi galibiyete odaklandıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Sportif Direktörü Mehmet Gönülaçar: “Dört gün içinde sahamızda Sebat Proje Trabzon Akçaabatspor ve Adliyespor maçlarını oynayacağız. İki maçı da galibiyetle kapatmanın hesabını yapıyoruz. Seyircisiz oynanacak iki maçımızı da kazanarak devre arasına rahat girmek istiyoruz” dedi.
TARAFTAR 3 PUAN İSTİYOR
Batmanlı taraftarlar takımın küme hattından uzaklaşmak için Akçaabat’ı devirmek zorunda olduğunu belirterek: “Ne yazık ki ligin ilk devresi çok kötü geçti. Küme düşme hattının bir adım üstündeyiz. Eğer bu maçta galibiyet alamazsak ligin ikincisi yarısında işimiz daha da zorlaşacak. Umarız futbolcular artık kendilerine yakışan futbolu sahaya yansıtır. Kalan iki maçtan da galibiyet bekliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim