** İki haftadır maç yapamayan Batman Petrolspor, dün 16 Mayıs şehir stadında çalıştı. Neşeli geçen idmanın çift kale bölümünde Teknik Patron Cengiz Seçsev, ideal 11’i sahaya sürdü. Çift forvet oynayan takım, ‘maça hazır’ görüntüsü verdi.

** Golcüler Habip ve Samet’in yanı sıra Tolga bindirmeleriyle dikkat çekerken, orta sahanın çalışkan isimleri Veysel ve Muhammed Kalkan, asistleriyle göz doldurdu. Ramazan ve Taner de defansta geçit vermedi.



VAN MAÇININ PROVASI
Ligde üst sıraları hedefleyen Batman Petrolspor, dünkü idmanı 16 Mayıs şehir stadında gerçekleştirdi. Petrolspor Kulübü ikinci Başkanı Hayrettin Gülmez, Sportif Direktör Metin Şimşek ve yöneticilerden Reşit Kaygu’nun da izlediği idmanda Teknik Direktör Cengiz Seçsev, futbolculara Van maçının provasını yaptırdı. Maç formasyonu ve ‘ölü top’ taktiği uygulayan Kırmızı-beyazlı futbolcuların idmandaki hırsı dikkat çekti. Golcüler Samet ve Habip attıkları gollerle dikkat çekti. Sağ açık oynayan son haftaların başarılı ismi Tolga ise bindirmeleri ve hızıyla alkış aldı. Orta sahada ise Veysel, Muhammed ve Sabahattin adeta arı gibi çalıştı.


“VAN, DİRENÇLİ BİR EKİP”
İdman öncesi editörümüz Barış Arslan’a açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Cengiz Seçsev: “Van’ı geçtiğimiz haftalarda Çatalca karşısında izlemiştim. Oldukça dirençli bir ekip. Özellikle maçın son bölümlerinde galip gelme yüzdeleri yüksek. Bu maça büyük önem veriyorlar. Ancak bu karşılaşma bizim için de çok önemli. İki haftadır maç motivasyonundan uzaklaşmamız dezavantaj oluşturdu. Fakat bu eksiği yaptığımız çift kale idmanlarla gidermeye çalıştık. Sabahattin ve Taner, kart cezalısı olduğundan Van’da forma giyemeyecek. Veysel’in hafif bir sakatlığı var ama şu anda durumu iyi. Zorlu deplasmanı kayıpsız atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

*******************


“Güne Çağdaş’la başlıyoruz”

Batman Petrolspor’un yöneticilerinden Reşit Kaygu, güne Batman Çağdaş’ı okuyarak başladıklarını söyledi. Çağdaş’ın güncel haberler kadar spora da büyük önem verdiğini belirten Kaygu: “Kentimizin ilk günlük gazetesi her zaman yanımızda. Çağdaş’ı okumadan edemiyoruz. Takıma destek veren gazete yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.



Taraftar, Van’a gidiyor

Batmanlı bazı futbolseverler, Pazar günü Van deplasmanına konuk olacak Petrolspor’a destek vermeye hazırlanıyor. Minibüs kiralayan futbolseverler, Petrolspor’a yalnız bırakmamaya kararlı. Kendi aralarında araç kiralayan bazı futbolseverler: “Son 3 maçta takımımız 7 puan aldı. Son iki deplasmanından da galip geldi. Takıma öz güven geldi. Bizler de zorlu Van deplasmanından galip döneceğimize inanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Petrol’ü, Van’da 90 dakika destekleyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim