**Pazar gününe kadar iki hazırlık maçı daha oynayacak olan Kırmızı-Beyazlılar, bugün Bal ligi ekibi temsilcilerinden Mardinspor’u sahasında konuk edecek. Petrol, son hazırlık maçını Pazar günü Diyarbekirspor’la oynayacak.
PETROL’DE SON RUTÜŞLAR
Batman Petrolspor, rotayı hazırlık maçlarına çevirdi. Eksik mevkilere yönelik transfer çalışmalarını da sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, hazırlık maçlarına da kilitlendi. Bugün saat 17.00’de 16 Mayıs şehir stadında komşu İl Mardin’in Bölgesel lig temsilcisi Mardinspor’la hazırlık maçı yapacak olan Kırmızı-Beyazlıların ideal onbiri sahaya sürmesi bekleniliyor. Teknik Direktör Hasan Vezir yönetimindeki teknik heyet, Batman’da bir kez daha eksikliklerini gözden geçirme fırsatını bulacak.
SON MAÇ DİYARBAKIR’DA
Son hazırlık maçını Pazar günü komşu İl Diyarbakır’da Diyarbekirspor’la yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Bal ligi temsilcileri karşısında aldığı yenilgilerle spor kamuoyunca eleştirilmişti. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, defans hattında stoper takviyesini yaptıklarını belirterek; “Gölcükspor’lu Ensar’ı renklerimize bağladık. Bir stoperle daha görüşmelerimiz sonuçlanmak üzere. Ayrıca Bucasporlu forvet Anıl’ı da alabilmek için girişimlerimiz sürüyor. 3 Eylül’e kadar eksikliklerimizi tamamlamak istiyoruz” dediler. 
Editör: TE Bilişim