**Erzurum-Palandöken’de ilk özel maçı Bursa’nın 3. Lig temsilcisi Orhangazi ile oynayan Batman Petrolspor’un rakibi önündeki futbol teknik heyeti umutlandırdı. Teknik Direktör Tarık Yurttaş, Orhangazi karşısında iyi futbol sergilediklerini belirterek; “Rakibimizin 3. özel maçıydı, biz ise ilk maça çıktık. Futboldan memnunum” dedi.
TÜM FUTBOLCULARA ŞANS VERDİ
Erzurum-Palandöken’de bilenen Kırmızı-Beyazlılar, ilk özel maçta bu sezon aynı grupta mücadele edeceği Bursa’nın 3.lig temsilcisi Orhangazi ile golsüz berabere kaldı. İlk özel maçta tüm futbolculara şans tanıdığını belirten Teknik Direktör Tarık Yurttaş; “Rakibimizin 3. Özel maçıydı, bizim ise ilk özel müsabakamızdı. Rakibimize göre daha iyi futbol sergiledik. Kamptaki tüm futbolcularım forma şansı buldu. Skordan çok sergilediğimiz futboldan memnunum. Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemi yok” diye konuştu.


2 ÖZEL MAÇ DAHA
Erzurum’da iki özel maç daha yapacaklarını söyleyen Teknik Direktör Yurttaş, şöyle devam etti; “Henüz belli değil ama büyük ihtimalle pazar günü Artvin Hopaspor ile bir özel maç planlıyoruz. İki özel maçla yavaş yavaş takımın iskeletini oluşturacağız. Futbolcularım arasındaki uyum her geçen gün artıyor. Eksik olan mevkilerimizi görüyoruz. Bir orta saha ile forvet arkası transfer planlıyoruz. Ayrıca 2.ligde tecrübeli bir kaleciyle görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki haftanın sonunda kampımız bitecek. Takımdan umutluyuz. Her geçen gün iyiye gidiyoruz.” (Spor servisi)

 

Editör: TE Bilişim