**Belediye Eşbaşkanları Sabri Özedemir ve Gülistan Akel, Batman Petrolspor kulübü camiasını yemekte ağırladı. Yemekte konuşan Özdemir; “Sivilleşen kulübe halk sahip çıktı. Petrol, daha önce halka bu kadar yakın değildi. Batman artık takımını sahipleniyor” dedi.

 

DEPLASMAN ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Süper Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Batman Petrolspor’u, Kristal Park’ta dayanışma yemeğinde ağırladı. Petrolspor’un, Batman için önemli bir ekip olduğunu belirten Eşbaşkan Gülistan Akel, Batman Belediyesi’nin uzun yıllardır sporun çeşitli alanlarında etkinlikler, çalışmalar ve faaliyetler yürüttüklerini belirterek: “Batman’daki sporseverlerin her türlü etkinliklerine destek vermenin çabası içindeyiz. Petrolspor bizim için önemli bir takım. Çünkü Petrolspor Batman’da markalaşan bir kulüp. Batman Belediyesi ve Valiliği başta olmak üzere tüm kurumların, işadamlarının ve sermaye gruplarının destek vermesi gereken takımlardan biri” dedi.

 

“ÜST LİGLERİ HAK EDİYORUZ”

Şampiyonluk mücadelesi veren Petrolsporlu futbolcuları kutlayan Eşbaşkan Sabri Özdemir ise Batman’ın üst ligleri hak ettiğini söyledi. Özdemir, şöyle devam etti: “Burada oyananan hemen hemen tüm maçlarınızı izledim. Azminizi, inancınızı, ortaya koyduğunuz başarı grafiği bizim için gurur verici. Kentimizde Batman’ı daha ileriye taşıyacak bir spor takımımızın olması bizim için gerçekten anlamlıdır.” Petrolspor’un devredilmeden önce halka yakın olmadığını da belirten Özdemir: “Sivilleşen kulübe halk sahip çıktı. Petrol, daha önce halka bu kadar yakın değildi. Batman artık takımını sahipleniyor. Bu tabloyu tribünlerdeki desteklerden görüyoruz” dedi.

 

“KARDEŞ KULÜPLERİZ”

Petrolspor ile 1955 Batman Belediyespor’un formalarını karşılıklı birbirlerine hediye eden iki ekibin yöneticileri; “Petrolspor’un ikinci lige, 1955 Batman Belediyespor’un da bu sezon bölgesel lige çıkması temennimiz. İki takım da bu sezon başarılı bir şekilde temsil etmek için çabalamaya devam ediyor. İki kulüpte kardeştir. Batman Amatör liginde mücadele eden tüm takımları Batman Petrolspor’un altyapısı olarak görüyoruz. Oradan yetişen futbolcuları Petrolspor’a kazandıracağız” dediler. 

Editör: TE Bilişim