**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Hasan Vezir, lige kadar tüm futbolcularının hazır hale geleceğini söyledi. Vezir; “Takım ruhu ön planda olan bir ekibimiz olacak. Sahada herkes koşacak” dedi.

GÜNDE ÇİFT İDMAN
Batman Petrolspor, tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdürüyor. İdmanda futbolcularını sık sık uyaran tecrübeli Teknik Direktör Hasan Vezir, futbolseverlere de umut verdi. Batman’dan sonra Afyon’da tam kadro çalışacaklarını belirten Vezir: “Benim için önemli olan takım ruhunu oluşturmak ve sistemi takıma yerleştirmek. Elbette şu anda önemli eksiklerimiz var. Ancak eksikleri giderip sistem yerleştiğinde seyir zevki veren bir takımı herkes izleyecek. Form tutan, yeteneği ve kapasitesi üst düzey olan ve bunu sunan futbolcu her zaman 11’de yerini alır. Ancak tüm futbolcularım 11’de oynayacakmış gibi hazır olmalı” dedi.

“KOŞAN BİR EKİP OLACAĞIZ”
Mücadelesini ve performansını üst düzeyde tutan, takım ruhu içinde hareket eden, inanç birliği yapan her oyuncunun sezon sonuna dek kendileriyle olacağını da ifade eden Vezir, şöyle devam etti: “Amacımız sistemi bir an önce oturtmak. Topun peşinde koşan değil, rakibinin peşinden koşturan ekip olmalıyız. Oyuncularım temel prensipleri yerine getirmeye çalışıyor. Yeni transferler bir bir geliyor. Afyon kampına kadar transferin büyük bölümünü tamamlamak istiyoruz. Yüreğini ortaya koyan akıllı ve mücadeleci bir takım olacağız. Geniş bir kadromuz olacak. İhtiyaç duyulan mevkilere transferler yapılacak. Çok alternatifli kadrolarda çok şey yapabilirsiniz. Elimdeki kadrodan en yüksek verimi almak istiyorum.”

Editör: TE Bilişim