** Petrolspor Basın Sözcüsü Bülent Kurt, katıldığı Batman TV programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir sezon için TFF’nin verdiği deplasman masraflarının kendilerine ödenmediğini belirterek: “Petrolspor’dan giden Mehmet Atik dışında hiçbir futbolcunun lisans ücretini almadık. Hacettepe deplasmanının masraflarını bile Aydın Gülmez başkanımız ödedi. Eski yönetim TFF’nin gönderdiği deplasman masrafı ücretinin bile kalmadığını söylediler” dedi.


PETROLSPOR’U KONUŞTULAR

Önceki akşam Batman TV’de yayınlanan ‘Spor Gündemi’ programında Petrolspor’daki ödenekler ve yeni gelişmeler konuşuldu. Petrolspor Basın Sözcüsü Bülent Kurt, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Batman Başkanı Mahmut Akyol ve yorumcu Feridun Yeni’nin katıldığı programı Hasan Göker sundu. Sezon başından TPAO Genel Müdürlüğü’nden gönderilen ödenek, iddia ve TFF havuz sistemindeki gelirlerin yanı sıra Petrolspor’a Futbol Federasyonu tarafından gönderilen 130 bin TL’lik ödeneğin de harcandığını programda açıklayan Kurt: “Petrolspor’un futbol takımını kısa bir süre önce Aydın Gülmez başkanımız ön protokolle devir aldı. Resmi imzalar önümüzdeki haftalarda atılacak. Futbolcuların yemeğinden otobüs giderine kadar hepsini şu anda başkan karşılıyor” dedi.


DEPLASMAN ÜCRETLERİNE NE OLDU?”

Futbol Federasyonu’nun bir sezon için Petrolspor’un hesabına 130 bin TL aktardığını açıklayan Basın Sözcüsü Kurt, şöyle devam etti: “Devre arasında takımdan ayrılan Muhammed Gönülaçar, Civar, Burçağ, Fatih Şerifoğlu ve Samet’in lisans ücretlerini eski yönetim biliyor. Biz sadece devre arasında Keçiörengücü’ne 35 bin TL lisans ücreti karşılığı giden Mehmet Atik’in ücretini aldık. Futbol Federasyonu sezon başında Petrolspor’a deplasman masrafları için 130 bin TL aktarıldı. Daha önümüzde 8 deplasman maçı var. Önceki hafta Hacettepe deplasmanına gittiğimizde faturanın nasıl kesileceğini sorduğumuz kulüp yetkilileri bize deplasman ücretlerinin parasının kalmadığını belirttiler. Bu cevap karşısında bizler de şaşırdık. Deplasman ücretlerinin nereye gittiği konusunda bilgimiz yok. Önümüzdeki Sakarya deplasmanı için de Günfalt şirketi sahibi İrfan Güneş, maç sonrası deplasman masraflarını karşılama sözü verdi.” 

Editör: TE Bilişim