**Ligin ikinci yarısında gençleşen kadrosuyla mücadele veren Batman Petrolspor, üç maçta topladığı 7 puanla göz doldurdu.

PETROL KENDİNİ BULDU
3. Lig 1. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, ikinci yarı maçlarına fırtına gibi başladı. Devre arasında takımda büyük değişimin yaşandığı Kırmızı-beyazlılar, ilk üç maçında 7 puan toplamayı başardı. Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Gebzespor’u 2-0’lık net skorla geçen Kırmızı-beyazlılar, bir anda play-off potasına girdi. Takımın futbolundan memnun olduklarını belirten Sportif Direktör Mehmet Gönülaçar: “Takımda futbolcuların mücadelesi ve isteği bizi mutlu ediyor. Teknik Direktörümüz nezaretinde futbolcular iyi yolda. Ligde play-off hesabı olan bir takımız. Bu yarışı da son haftaya kadar sürdüreceğiz” dedi.

RAKİP; VELİMEŞE
Gebzespor galibiyetiyle çıkışa geçen Kırmızı-beyazlılar, Pazar günü sahasında konuk edeceği Ergene Velimeşe maçının hazırlıklarına start verdi. Ligin ilk yarısında rakibine deplasmanda 1-0’lık skorla yenilen Petrol, hem rövanşı almak istiyor hem de play-off yolunda yara almak istemiyor. Puan sıralamasında 1 Puan farkla rakibinin üzerinde bulunan Kırmızı-beyazlılar, karşılaşmaya tam kadro hazırlanıyor. Öte yandan Petrolsporlu taraftarlar da Pazar günkü maçta tribünlerin dolması için bir dizi hazırlık başlattı. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim