*Batman Petrolspor saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Çanakkale temsilcisi Dardanelspor’u Atilla Erel ve Mustafa Aydoğdu’nun her iki yarıda attığı gollerle devirdi. Petrolspor, son 4 haftada 10 puan toplayarak çıkış yakaladı.

Hakemler: Selim Özen***, Mehmet Vargın***, Ferdi Karadoruk***.
Batman Petrolspor : Ahmet***, Mustafa*** (Dk. 86 Hüseyin *), Mehmet ***, Ramazan Özkabak*** (Dk. 82 Osman *), Ramazan Kaya** (DK. 45 Serhan), Ensar***, Müslüm***, Atilla****, Veysel***, Tolga***, Serhat***.
Dardanel Çanakkale : Ceyhun**, Sinan* (Dk. 53 Ufukcan *), Can*, Uğur*, Nur Fatih*, Ahmet*, Caner**, Sergen*, Selçuk* (Dk. 64 Selim *), Yusuf*, Alperen*.
Goller : Dk. 11 Atilla, Dk. 49 Mustafa Aydoğdu (Batman Petrol)
Sarı Kartlar; Ensar (Batman Petrolspor), Can Morgül (Dardanelspor A.Ş)

SPORSEVER VALİ’DEN MORAL
Dardanel Çanakkale’yi devirerek son haftalardaki çıkışını sürdüren Batman Petrolspor’u Vali Ahmet Deniz, yanlız bırakmadı. Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren ve bazı il yöneticilerinin izlediği maça futbolseverler ilgi gösterdi. Maça iyi başlayan Kırmızı-Beyazlılar golü 11. dakikada buldu. Bu dakikada cezaalanı dışında topa sert vuran Atilla Erel takımını öne geçirdi. Golden sonra da ataklarını sıklaştıran Petrol, 20. Dakikada önemli bir fırsattan daha yararlanamadı. Bu dakikada Serhat’ın vuruşunu kaleci Ceyhun, son anda önledi. İlkyarı Kırmızı-beyazlıların 1-0 skorluk üstünlüğüyle kapandı.



İKİNCİ YARI DA GOLLE BAŞLADI
Batman Petrolspor, ikinci yarıya da golle başladı. 49. Dakikada Atilla sol çaprazdan ortaladı, Mustafa Aydoğdu, kafayla dokunarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi; 2-0. Golden sonra da ataklarını sıklaştıran Kırmızı-Beyazlılar, 53. Dakikada Ramazan’la mutlak golden oldu. 63. Dakikada Dardanelssporlu Nuri’nin cezaalanı önündeki vuruşunu Kaleci Ahmet, kornere çeldi. 65. Dakikada Uğur’un vuruşu auta çıktı. 66. Dakikada Ramazan’ın ara pasında günün başarısız ismi Serhan, takımını mutlak golden etti. 70. Dakikada Alperen’in vuruşu kaleci Ahmet’te kaldı. 74. Dakikada Serhan cezaalanı içinde kötü vurdu. 76. Dakikada Mustafa Aydoğdu, kaleciyle başbaşa topu fileler yerine auta gönderdi. Karşılaşma Batman Petrolspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu arada son dört haftada 10 puan toplayan Batman Petrolspor, Çarşamba günü Yeşil Bursa ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim