*Batman’ın tek profesyonel takımı Petrolspor, haftalar sonra 3 puanla buluştu. Muğla deplasmanında 3 puanı 3 golle alan Kırmızı-Beyazlılar, futbolseverlerin yüzünü güldürdü. Petrol’ün yeni yönetimi, umut verdi. Yeni Teknik Direktör bu hafta takımın başında olacak.

**Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban ve Basın Sözcüsü Emin Çelik, Muğla galibiyetini Vali Hulusi Şahin'e armağan ettiklerini belirterek; "Petrolspor’un kümeden düşmemesi için her türlü desteği bize veren Valimiz sayın Hulusi Şahin’e teşekkür ediyoruz" dediler.

GALİBİYET HASRETİ SONA ERDİ

Batman Petrolspor, yeni yönetim ile birlikte haftalardır özlenen galibiyeti Muğla'da buldu. Vali Hulusi Şahin’in yeniden yapılandırdığı Petrolspor artık geleceğe umutla bakıyor. Muğla deplasmanı öncesinde kolları sıvayan Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yönetim kurulu üyeleri, futbolculara verdikleri moral ve maddi destek ile zorlu deplasman virajını 3 puanla alan kırmızı-beyazlıların Muğla galibiyeti futbolseverler arasında büyük sevinç yarattı. Muğla'da yaşayan Batmanlı işadamı Menaf Kıyanç'ın da ağırladığı Batman Petrolspor güçlü rakibini yenmeyi başardı. Ege bölgesinde oturan Batmanlı futbolseverlerin desteğiyle maça hızlı başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip 6. dakikada Abdurrahman Üce ile öne geçti: 0-1. Ev sahibi Muğlaspor 30. dakikada M. Akif Şerifoğlu ile skora dengeyi getirdi: 1-1. İlkyarının uzatma dakikalarında Muğla kalesine yüklenen Petrolspor, Ş. Kaan Kılıçaslan ile tekrar öne geçti: 1-2. İlkyarı bu skorla bitti.

İKİNCİ YARIDA İKİ GOL

İkinci yarıda da oyuna hakim olan taraf Batman Petrolspor'du. 83. dakikada Emrah Metoğlu farkı 2'ye çıkardı : 1-3.  86. Dakikada Muğlasporlu M. Can Bölükbaşı farkı tekrar 1'e düşürdü : 2-3. Skoru korumayı hedefleyen Kımızı-Beyazlılar kontrataklarla rakibinin kalesinde etkili odu. Petrolspor zorlu maçı kazanmasını bildi. Ligin dibindeki Kırmızı-Beyazlılar 11 olan puanını 14'e çıkardı. Kırmızı-Beyazlılar pazar günü saha ve seyircisi önünde Yozgatspor'u konuk edecek.

"GALİBİYETİ VALİMİZE ARMAĞAN EDİYORUZ"

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban ve Basın Sözcüsü Emin Çelik, zorlu Muğla deplasmanında 3 altın puanla dönmenin sevinci içinde olduklarını söyledi. Galibiyeti Vali Hulusi Şahin'e armağan ettiklerini belirten Akbaş, Balaban ve Çelik şunları söylediler : "Muğla maçı bizim için çok önemliydi. Bu maçta hedefimiz puan ve puanlardı. Futbolcularımıza sürpriz galibiyet priminde bulunduk. Bu galibiyeti, maç öncesinde bize moral veren ve yanımızda olan başta Valimiz sayın Hulusi Şahin’e armağan ediyoruz. Deplasmanda bizi yalnız bırakmayan  Ege bölgesindeki tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi Muğla'da ağırlayan Batmanlı işadamımız sayın Menaf Kıyanç'a da teşekkürü bir borç biliyoruz. İlk yarının son maçında sahamızda konuk edeceğimiz Yozgat maçına tüm Batmanlı futbolseverleri davet ediyoruz. Petrolspor için güzel günler başlıyor. Yeni teknik direktörümüzde bu hafta takımının başında da olacak."  (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim