** Batman Amatör liginin 7. Haftası geride kalırken, kulüpler malzeme yardımı alamamaktan yakındı. Kulüp yöneticileri; “Soğuk ve yağışlı havalarda maçlara ve idmanlara çıkıyoruz. Malzemeler neden dağıtılmıyor?” diye yakındılar.
MAÇLARDA SIKINTI
2015-2016 Batman 1. Amatör liginin 7. Haftası geride kalırken, kulüpler malzeme yardımı alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Soğuk ve yağmurlu havaların bastırmasıyla birlikte maç ve idmanlarda futbolcuların üşüdüklerini belirten kulüp yöneticileri; “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bize dağıtacağı malzeme yardımını henüz alamadık. Soğuk ve yağmurlu havalar bastırdı. Futbolcularımıza vereceğimiz malzememiz yok. Ligin 7. Haftasına girdik ama şu ana kadar malzeme yardımı dağıtılmadı. Komşu il Siirt’te bile malzemeler kulüplere dağıtıldı. Malzeme yardımının bir an önce yapılmasını bekliyoruz” diye konuştular.


Lig koptu!
** Batman Amatör liginin 6. Haftası geride kalırken, play-off’a kalacak ilk dört ve kümeye düşecek son iki takım netleşti gibi. Zevksiz ve çekişmesiz geçen lig, geçen yıllardaki kaliteyi aratıyor.
MÜCADELE AZALDI
Amatör liginin 6. haftasında ilk dörde kalan ekipler ile ikinci amatöre düşecek son iki takım netleşti gibi.  1955 Batman Belediyespor, Teiaşspor, Güneşspor ve Aydınkonakspor ilk dördü paylaşırken, Sasonspor ve Hasankeyfspor ise son iki sırada. Geçen yıllardaki heyecanın olmadığını belirten amatör spor kulüp yöneticileri: “Amatör lige yeterli destek verilmiyor. Takımlar kaderleriyle baş başa. Kulüplere şu ana kadar Batman Belediyesinin dışında kimse destek vermedi” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim