**Petrolspor A.Ş. Asbaşkanı Şahabettin Yanar, ligin en iddialı takımı olduklarını belirterek: “Zonguldak yenilgisine bahane üretmiyoruz. Bizden daha iyidiler ve kazandılar. Ancak kupada iyi sınav verdik. 3-4 Haftaya taşlar yerine oturacak” dedi.

YANAR, ÇAĞDAŞ’TAYDI
Petrolspor yöneticilerinden Şahabettin Yanar, Batman Çağdaş’ın yeni tesislerini ziyaret etti. Çağdaş yöneticileriyle görüşen Yanar, yeni sezon için iddialı konuştu. Kupa maçında Van Belediye galibiyetiyle moral bulduklarını belirten Yanar: “Şampiyon olmak için yola çıktık. Zonguldak maçında rakibimiz bizden daha iyidi. Sonuç itibariyle sıfırdan bir takım kurduk. Taşların oturması zaman alacak ama Van galibiyeti bizim için iyi oldu. Ligin en iddialı takımı biziz. Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok” dedi.

2. LİG’E ÇIKACAĞIZ”

Şampiyonluk için büyük çaba sarf edeceklerini ifade eden Yanar, taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yanar, şöyle devam etti: “Geçen sezon iyi bir taraftara karşı oynadık. Ancak tribündeki taşkınlıklar istenmeyen cezalar almamıza neden oldu. Bu takım Batman’ındır, herkesin tribünde üzerine düşeni yapmasını istiyoruz. Batman’a 2. Lig yaşatmak istiyoruz. Bu hafta sahamızda karşılaşacağımız Tire 1922’yi devirerek, moral depolamak istiyoruz. İç ve dış saha ayrımı yapmadan üç puana oynayacağız.” Çağdaş yöneticilerine ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulunan Yanar, basının Petrolspor’a verdiği desteğe de teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim