** Play-Off iddiasını ciddi oranda yitiren Batman Petrolspor, yarın sahasında Gölcükspor’u ağırlayacak. Cuma günü oynanacak maçlar play-off ve küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen takımları yakından ilgilendiriyor.

LİGDE İNCE HESAPLAR
Batman Petrolspor’un yer aldığı 3. Lig 3. Grupta ligin bitimine 10 hafta kala şampiyonluk, play-off ve kümeden uzaklaşma mücadelesi üst seviyeye çıktı. Yarın sahasında play-off hesabı yapan Gölcükspor’u ağırlayacak Batman Petrolspor matematiksel olarak play-off şansını sürdürse de kalan maçlar göz önünde bulundurulduğunda şansının çok zayıf olduğu ortaya çıkıyor. Önümüzdeki günlerde Bergama, Niğde ve Darıca maçlarına çıkacak Kırmızı-beyazlılar, hem kendi kaderini hem de play-off’un kaderini belirleyecek.

HAFTANIN PROGRAMI
3. Lig 3. Grupta haftanın programı ise şöyle; Batman Petrol-Gölcük, Bergama-Bayburt, Çatalca-Darıca Gençlerbirliği, Çine-Niğde Belediye, Dardenelspor-Körfez İskenderun, Kastamonu-Çorum Belediye, Sandıklı-Beylerbeyi, Tavşanlı-Dersimspor. Öte yandan Batman Petrol-Gölcükspor maçı Cuma günü 13.00’te oynanacak.

Editör: TE Bilişim