HAFTA İÇİ DEMEDEN…

Batmanlı futbolseverler, Petrolspor-Düzyurtspor karşılaşmasının hafta içi oynanmasına rağmen ilgi gösterdi. Futbolseverler, Kırmızı-Beyazlı ekibe 90 dakika tam destek vererek takımın galip gelmesinde önemli rol oynadı.


PENALTI POZİSYONU

Petrolspor’un tecrübeli orta saha elemanı Güven Çavuş, Düzyurt maçında sahanın en çalışkan isimlerindendi. Attığı golün yanı sıra ilk yarıda net bir penaltı pozisyonunda hakem ‘es’ geçti ama pozisyon objektifimizden kaçmadı.


MÜCADELE NEFES KESTİ

Batman Petrolsporlu futbolcular, lider Düzyurtspor maçında gösterdikleri mücadeleyle taraftarlardan alkış aldı. Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları, 90 dakika oyundan kopmayarak galibiyeti hak etti.


BU KEZ BOŞ GEÇTİ

Batman Petrolspor’un tecrübeli golcüsü Hasan Ahmet Sarı, Düzyurtspor maçında golü unuttu. Sahaya takım kaptanı olarak çıkan golcü Hasan, gol yollarında bu hafta sessiz kaldı ama ikinci goldeki asisti alkış aldı.


SOYUNMA ODASI

Batman Petrolsporlu futbolcular, Düzyurtspor’u 2-1’lik sonuçla devirince soyunma odasında büyük coşku yaşandı. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri; “Başkanımız Aydın Gülmez aldığı galibiyetten ötürü sizleri kutluyor. Priminizi de bu maçta daha da yükselttik” dedi.


STOPERE ÖDÜL

Batman Petrolspor’un Asbaşkanı Şahabettin Yanar, Düzyurtspor maçında galibiyet golüne imza atan defans elemanı Bilal Kılıç’ı kutladı. Yanar; “Ne zaman stoperlerimiz gol attıysa biz o zaman iyi yoldayız dedim. Golü atan Bilal’e özel bir hediye de ben armağan edeceğim” dedi. 

Editör: TE Bilişim