** Sezon sonu değerlendirmesi yapan Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Her zaman söylediğim bir şey var; kim bizden daha iyi bu işi yapabilirse yönetimi devretmeye hazırım. Kulüp sonuçta anonim şirket ama yönetime talip olmak isteyen varsa, kamuoyunu ve bizi ikna etmesi durumunda gerekli kolaylığı sağlarız” dedi.

** Vali Ahmet Deniz’le yapacağı görüşmenin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını da belirten Gülmez: “Sporsever ve duyarlı bir Valimiz var. Kendisiyle yapacağımız görüşmenin ardından yeni sezonun yapılanmasına başlayacağız” diye konuştu.

GÜLMEZ’DEN BASIN TOPLANTISI
Türkiye Petrolleri Kristal Park’ta kulüp yöneticileriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, geride kalan sezonu değerlendirdi. Yapılan transferler ve kulüp harcamaları hakkında bilgi paylaşan Gülmez, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. ‘Kulübü satacağı’ iddialarına da yanıt veren Gülmez: “Ben hiçbir zaman kulübü satacağımı söylemedim. Sonuçta Petrolspor bir anonim şirkettir. Ancak yönetime talip olmak isteyen varsa, kamuoyunu ve bizi ikna etmesi durumunda gerekli kolaylığı sağlarız. Biz bu imkanlarla bu kadarını yapabildik. En büyük hatamız ise bazı konularda duygusal davranmamız oldu” dedi.

“VALİMİZDEN DESTEK İSTEYECEĞİZ”
Yeni sezon planlamasını Vali Ahmet Deniz ile yapacağı görüşmenin ardından yapacaklarını da kaydeden Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, şöyle devam etti: “Valimiz sayın Ahmet Deniz spora büyük önem veriyor. Kendisinden yeni sezon için destek isteyeceğiz. Kulübün hedeflerini görüşmenin ardından netleştireceğiz. Kamuoyunun desteğini alırsak hedefi olan bir takım kurmayı planlıyoruz ama gerekli desteği göremezsek lige mütevazi bir kadroyla çıkacağız.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim