** Pazar günü sahasında ligin dibindeki Elazığ Belediyespor’u ağırlayacak olan Petrol, Çarşamba günü ise lider Düzyurt’a konuk olacak. İki maçtan alınacak galibiyet Kırmızı-beyazlılara liderlik koltuğunu getirebilir…

 

İKİ HAFTADA LİGİN ZİRVESİ DEĞİŞECEK

Batman Petrolspor’da gözler Pazar günü evinde ağırlayacağı Elazığ Belediyespor’u ve Çarşamba günü oynanacak lider Trabzon ekibi Düzyurtspor karşılaşmasına çevrildi. İki karşılaşmayı da kayıpsız geçmek için Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları tesislerden çıkmıyor. Bir haftada ligin dibindeki Elazığ Belediyespor ve ligin zirvesindeki Düzyurtspor ile oynayacak Kırmızı-Beyazlı ekipte ‘galibiyet’ler için alarm verildi. Geçen hafta Aksaray deplasmanında TPAO Genel Müdür Vekili Besim Şişman ve ekibinin tam destek verdiği Petrollü futbolcular, Elazığspor’un ardından da Düzyurtspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor.

“ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Önlerindeki iki maçı çok önemsediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları; “Bir haftada iki maça çıkacağız. Zirvede tüm hesapları alt-üst edecek biz olacağız. Çünkü iyi bir takımız. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık ama elimize gelen fırsatları da bundan sonra tepmeyeceğiz. Bu hafta Elazığ Belediyespor maçının da kolay geçmeyeceğinin farkındayız. Geçen hafta rakibimiz hocasız çıktığı maçta galip geldi. İç sahamızda hiçbir rakibimize puan verme gibi lüksümüz yok. Taraftarımızın desteğiyle iç sahada iyi futbol ve sonucu hedefliyoruz. Bu haftaki maçta tribünlerin dolmasını bekliyoruz” dediler. 

Editör: TE Bilişim