** Batman Petrolspor, bugün sahasında 13.30’de Gölcükspor’la karşılaşacak. Petrolspor, sahasında kazanarak, yeniden çıkış yakalamak istiyor.

MAÇ BUGÜN 13.30’DA
YGS sınavı nedeniyle 3. Ligde maçlar bugün oynanacak. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle hayal kırıklığı yaratan Batman Petrolspor, bugün sahasında play-off hesapları yapan Gölcükspor karşısında üç puan arayacak. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Kırmızı-beyazlılarda tüm hesaplar üç puan üzerine kuruldu. Batman Petrol-Gölcük maçını ise Mert Büyükgiray, Ümit Ambar, Ufuk Uğurlu ve Okan Büyüksevek hakem triosu yönetecek.

“3 PUANA ODAKLANDIK”
Batman Petrolspor Sportif Direktörü Metin Şimşek, Gölcük maçında tüm hesaplarının üç puan üzerine kurulduğunu söyledi. Yeniden çıkışa geçmek zorunda olduklarını belirten Şimşek: “Ne yazık ki son haftalarda kötü sonuçlar alarak düşüşe geçtik. Ancak lig çetin geçiyor. Önümüzdeki her maç kritik. Az da olsa play-off umudumuzun sürüyor. Fakat ligde her an her şey olabilir. En alttaki takım liderden puan bile alabiliyor. Önümüzdeki her maça aynı bilinçle hazırlanıp puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim