** Mezopotamya Otel’in kahvaltıda konuk ettiği Batman Petrolspor kafilesi, Nazilli deplasmanı öncesi moral buldu. Programda açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Orhan Kapucu: “Kolay yenilen bir takım olmayacağız” dedi.

MEZOPOTAMYA’DA AĞIRLANDILAR
Lig maçlarına galibiyetle başlayan 3. Lig 3. Grup temsilcisi Batman Petrolspor, Nazilli Belediye deplasmanı öncesi moral buldu. Mezopotamya Otel Genel Müdürü Nevzat Çelik’in konuğu olan Batman Petrolspor kafilesi kahvaltıda ağırlandı. Sportif Direktör İlhan Erken, Teknik Direktör Orhan Kapucu, yardımcı antrenörler ve futbolcuların katıldığı programda takımın moralli olduğu gözlendi. Davetlerinden ötürü Otel yöneticilerine teşekkür eden Teknik Direktör Kapucu: “Batman kamuoyunun ve taraftarımızın bize olan yakınlığı bizim için çok önemli. Mezopotamya Otel sahibi Emin Çelik ve Genel Müdürü Nevzat Çelik’e duyarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Batman’daki tüm taraftarlarımızın, iş adamlarımızın hassasiyetleri takıma moral veriyor. Biz de Batman’ın tüm dinamikleriyle bir arada olmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlikle başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

“SIKINTILARI AŞACAĞIZ”
Ligin ilk maçını değerlendiren Teknik Direktör Orhan Kapucu: “İlk lig maçı bizim için çok önemliydi. Çünkü hiç hazırlık maçı oynamamıştık. Eksiklerimiz vardı. Bize yeni katılan arkadaşlarımız vardı. Bir haftalık antrenmana katılıp bizimle maça çıkan oyuncularımız da vardı. Buna rağmen hiç oyunda sırıtmadılar. Almamız gereken 3 puanı zorda olsa aldık. Farklı da galip gelebilirdik. Maçın 1-0’dan sonra geri dönüşü olması bizim açımızdan çok önemli. Bu durum kolay kolay yenilmeyeceğimizin anlamına gelir. İnşallah bu devam edecek. Tabi bizim sıkıntılarımız var bu sıkıntıları aştığımız takdirde daha iyi bir Petrolspor izlettireceğimize eminim. Celal Aras’ın sakatlığı var, geçen yıldan kalan sakatlığı devam ediyor. Bir de Ardahan’ın çift sarı karttan gördüğü kırımız kart var. Onun haricinde eksiğimiz yok. Her hafta daha iyiye giden bir Petrolspor sahada olacak.” (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim