**Genç Kızlar Türkiye şampiyonasına Batman bu yıl iki takımla mücadele edecek. 1955 Batman Belediyespor ve Karşıyakaspor, Türkiye şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.
2 EKİPTE İDDİALI
Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası 13-17 Temmuz 2016 tarihleri (13-15 Temmuz 4 takımlı gruplar, 13-17 Temmuz 5 takımlı gruplar) arasında 29 grup merkezinde toplam 129 takımın katılımıyla oynanacak. Genç Kızlar Türkiye şampiyonasına Batman, bu yıl iki takımla mücadele edecek. 1955 Batman Belediyespor ve Karşıyakaspor, Türkiye şampiyonasına iddialı hazırlanıyor. Grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 3 ikincisi bir üst tura çıkma hakkını elde edecekler. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası ise 23-27 Temmuz 2016 tarihleri (23-25 Temmuz 4 takımlı gruplar, 23-27 Temmuz 5 takımlı gruplar) arasında 19 grup merkezinde toplam 89 takımın katılımıyla oynanacak.



İKİNCİLERDE ÜST TURU ÇIKACAK
Grup birincileri ve 5 takımlı grupların en iyi 5 ikincisi bir üst tura çıkmaya hak kazanacaklar. En iyi ikincilerin belirlenmesinde takımların gruplarında elde ettiği puanlar, puan eşitliği halinde gol averajı, gol averajı eşitliği halinde ise attığı gol sayısı dikkate alınacak. Grup yapılanması gereği İstanbul, Kayseri ve Ankara takımlarının farklı gruplara düşme durumu söz konusu olduğundan bu takımların grup dağılımı ile ilgili kura çekimi bugün saat 14.00'te Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapılacak. Batman’ın iki temsilcisinin yer alacağı Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası için şimdiden kulüp yöneticileri, gerekli hazırlıkları başlattıklarını bildirdi.

KARŞIYAKASPOR GRUBU

AMED SPORTİF FAALİYETLER

BATMAN KARŞIYAKA SPOR

ERGANİ İMAM HATİP LİSESİ SPOR
MUŞ KARTAL SPOR

MUŞ YAĞMUR SPOR
*****
1955 BATMAN BELEDİYESPOR GRUBU
DİYARBEKİR A.Ş

1955 BATMAN BELEDİYESPOR
ERGANİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
HAKKARİGÜCÜSPOR
SİİRT HASBEY

Editör: TE Bilişim