**Kulübün yeni yöneticileri Ekrem Konaç ve İrfan Yurttaş, küçük adımlarla hedef büyüteceklerini ifade ederek; “Batman Petrolspor bu şehrin markasıdır. Transferlere geç başladık ama kısa sürede yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız. Karamsar değiliz. Spor kamuoyunun iyi günde de kötü günde de yanımızda olmasını istiyoruz” diye konuştu.

GÜLMEZ; “ARTISI-EKSİSİYLE KULÜBÜ DEVRETTİK”
Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü’nün 3.5 yıl önce kulübü devrettiği işadamı Aydın Gülmez, Petrolspor A.Ş’yi bu kez Batmanlı işadamlarından Ekrem Konaç ile hukukçu İrfan Yurttaş’a devretti. Kulüp devir işlemlerinin tamamlandığını kaydeden işadamı Aydın Gülmez; “Yaklaşık bir aydır devir konusunda görüşmelerimiz oldu. Son bir hafta içinde devir işlemleri tamamlandı. Bugüne kadar bize her türlü desteği veren başta sporsever Vali Ahmet Deniz, TP Genel Müdürlüğü, Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü yöneticileri ile futbolseverlere teşekkürü bir borç biliyorum. Yapabildiklerimizi yapmaya çalıştık. Başarı ve başarısızlık halkın takdiridir. Artısı ve eksisiyle kulübü devrettik” dedi.


“3.5 YILDA 5 MİLYON TL HARCADIK”
Gülmez, şöyle devam etti; “Görev yaptığım süre içinde 5 milyon TL’lik bir harcamamız oldu. Bu paraların tamamı kulübe helali hoş olsun. Dün olduğu gibi bugün de Petrolspor’luyum. Yine de üzerime düşeni yapmaya hazırım. Kulübün tanıdık simalara devredilmesinden ötürü mutluyum. Batman’ın markası olan kulübe yeni sezonda başarılar diliyorum. Batman’a ve Petrolspor’a hayırlı olsun.”
KONAÇ; “KÜÇÜK ADIMLARLA BÜYÜYECEĞİZ”
Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü’nde önemli ünitelerin bile özelleştirildiği bir dönemde 57 yıllık spor kulübünün kapanmaması için işadamı Gülmez’ün üzerine düşeni yaptığını belirten Ekrem Konaç; “O dönemin şartlarında Aydın Gülmez olmasaydı, belki de kulüp kapanma noktasına gelirdi. Bir süredir görüşmelerde bulunduğumuz Gülmez’den kulübü resmen aldık. Yeni süreçte karamsar değiliz. Transferlerde geç kaldık, ancak toparlanmaya başlayacağız. Yakın bir sürede iç ve dış transferi tamamlayıp kampa gideceğiz. Petrolspor bu şehrin takımıdır, sembolüdür. Daha işin başındayız. Küçük adımlarla hedefimizi büyüteceğiz” diye konuştu.


YURTTAŞ; “BATMAN’A HAYIRLI OLSUN”
Batman Petrolspor’un eski Teknik Direktörü Tarık Yurttaş’ın ağabeyi olan hukukçu İrfan Yurttaş, Kırmızı-Beyazlı ekibi kısa sürede toparlayacaklarını ifade etti. Yeni sezon öncesinde bazı çalışmalarda geç kaldıklarını da kaydeden Yurttaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Transferde geç kalmış olabiliriz ama toparlanacağız. Her şeyden önce kulübümüze sahip çıkmayı bir görev bildik. Bugüne kadar hizmet veren kulüp yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Batman’a ve Petrolspor’a hayırlı olsun. Küçük adımlarla başlayacağımız bu uzun yolda başarılı bir ekip için elimizden gelen özveride de bulunacağız.” Basın toplantısının ardından kulübün yeni yöneticileri Konaç ve Yurttaş, işadamı Gülmez’e kulübün saatini armağan etti. (Spor Servisi)

 

Editör: TE Bilişim