** Teiaşspor yöneticilerinden İlhan Baran, 45 dönümlük arazinin kamulaştırılmasının tamamlandığını açıkladı. Futbolcularıyla bir araya gelen Baran; “Batman gençliği ile sporuna 45 dönümlük arazide önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.
BATMAN’A ÖNEMLİ YATIRIM
Uzun süredir Teiaş Batman Bölge Müdürlüğü bitişiğindeki 45 dönümlük arazide çalışmalar kamulaştırıldı. Önceki gün Teiaşspor antrenörleri Faysal Aydın, Sıddık Hakkı Kilit ve Musa Sertkaya ile birlikte futbolcularla bir araya gelen Teiaşspor yöneticilerinden İlhan Baran,  kamulaştırma çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. Teiaş Bölge Müdürü Süleyman İlhan’ın çabasının olduğunu belirten Baran; “Uzun süredir 45 dönümlük arazinin kamulaştırma çalışmaları içindeydik. Bu alanda örnek projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadık. Teiaş Bölge Müdürü Süleyman İlhan, Cemalettin Sevgili ve diğer yöneticilerimizle birlikte Batman’a örnek bir spor tesisi projesini hayata geçirmek için kamulaştırmanın tamamlanmasına sevindik. Artık projelerimizi hayata geçirmenin zamanı geldi” diye konuştu.
“GÜNÜ BİRLİK BAŞARI PEŞİNDE DEĞİLİZ”
Baran, günü birlik başarı peşinde olmadıklarını söyledi. Batman sporunun altyapısının daha da gelişmesi için kulüp olarak her yaş kategorisinde ekiplerinin olduğuna dikkat çeken Baran; “Bizler sizlerin daha iyi şartlarda mücadele etmesi için zemin hazırlıyoruz. Fakat biz günü birlik başarı peşinde değiliz. Son yıllarda gerek bölgede gerekse de Batman’da aldığımız şampiyonlukların bir tesadüfi olmadığını gösterdiniz. Sizlere verdiğimiz desteği boşa çıkarmadınız. Teiaşspor’dan profesyonel takımlara transferiniz için her türlü yolu deniyoruz. Gerek saha içinde ve gerekse de saha dışında da örnek oluyorsunuz. Bizim için bu yeter. Ahlaklı sporculara her zaman kapımız açık. Yetenekli olabilirsiniz ama ahlaklı olmasanız burada top koşturamazsınız. Aslan yattığı yerden belli olur. Bizler sporcu ahlakını önemsiyoruz. Sizlerde kulübün olmazsa olmazı olan ahlaka önem veriyorsunuz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da saygınızla dikkat çekin. Teiaşspor farkı buradan gözükmeye devam etsin” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim